Onze Werkwijze

Met trots vertellen we je meer over onze werkwijze. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat deze manier van werken het visitekaartje is van SoapQueen.

Rechtstreeks van de producent
De meeste grondstoffen die je bij SoapQueen bestelt, komen rechtstreeks van de producent. Het voordeel daarvan is dat wij de producten zeer vers leveren. De grondstoffen worden in grote hoeveelheden geleverd en in onze ‘opvulateliers’ in kleinere hoeveelheden verpakt, volgens de wettelijke vereisten. Het overige deel wordt met een kleine marge verkocht.

Staffelkorting
Bij De Online Zeepwinkel zijn zowel zeer kleine als grote verpakkingen verkrijgbaar. We werken met een staffelkorting: Hoe groter de afname, hoe beter de prijs! Een gratis Business Card maakt dat zakelijke klanten extra profiteren van dit voordeel.

Goede prijs-kwaliteitverhouding
Dankzij regelmatige kwaliteitscontroles bieden we een goede prijs-kwaliteitverhouding aan. Grondstoffen met een houdbaarheidsdatum plaatsen we zes tot twaalf maanden voor re-test datum in de koopjeshoek. Dit is interessant voor slimme kopers die voor de helft van de prijs inkopen én voor onze groothandel omdat we hierdoor verspilling tegengaan.

Milieuvriendelijk
SoapQueen maakt gebruik van milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal: vrijwel alle kartonnen dozen zijn gerecycled of tweedehands. De helft van het opvulmateriaal bestaat uit natuurlijk gerecycled Kraft papier en de andere helft uit AirSaver HDPE luchtkussentjes of volledig biologisch afbreekbaar Loosefill Flo-pak Green.

Compensatiekorting
In onze webshop worden altijd verzendkosten weergegeven. Echter krijgen vaste of zakelijke klanten deze kosten meteen terug met de compensatiekorting. Deze code staat vermeld op de pakbon van de bestelling. Bij zakelijke klanten is deze compensatie gekoppeld aan de Business Codes.

Icon

Word Business Partner

Geniet van zakelijke voordelen en tot 20% extra korting bovenop staffel- en volumekorting.

Direct aanvragen
Icon

Word Promotie Partner

Verdien provisie over aangebrachte orders als bestel tegoed of laat uw percentage uitbetalen.

Direct aanvragen
Icon

Wist u dat..?

Vaste zakelijke klanten van SoapQueen gratis online kunnen adverteren op De Online Zeepwinkel!

Direct aanvragen
Icon

Product Suggestie

Vraag hier naar de mogelijkheden om nieuwe grondstoffen toe te voegen aan ons assortiment.

Direct aanvragen