Kinderfeestjes

Tijdens een kinderfeestje creatief bezig zijn? Dan is het maken van zeep een leuke en vooral creatieve bezigheid. SoapQueen heeft Zeep Boxen waarmee elk kinderfeestje een geslaagd feestje wordt. De boxen kunnen zowel gehuurd als gekocht worden bij SoapQueen, het is ook mogelijk om een kinderfeestje als workshop te organiseren bij een atelier bij u in de buurt. Een overzicht van ateliers treft u hier. Klanten van De Online Zeepwinkel kunnen hier gratis adverteren.

Materiaal

SoapQueen heeft zowel koop- als huur boxen voor het organiseren van kinderfeestjes. Er zijn verscheidene soorten koop boxen met een inhoud voor 4, 8 of 12 deelnemers:

Voor het huren van een box kunt u contact opnemen met een atelier bij u in de buurt. Voor een overzicht van verhuur adressen klikt u hier.

Fotowedstrijd

fotowedstrijd-kinderpahinaSoapQueen heeft voor de kleine zeepmakers ook een fotowedstrijd waarbij elke deelnemer op www.online-zeepwinkel.nl € 5,- besteltegoed krijgt, deelname aan de fotowedstrijd is GRATIS. Dit bedrag is vrij te besteden in onze webshop! Voor meer informatie over deelname aan de fotowedstrijd kunt u hier klikken.

 

Zeepdiploma

ZeepdiplomaBij iedere koopdoos zit er één SoapQueen zeepdiploma per kind. Op verzoek leveren we tot 4 gratis zeepdiploma`s per kg zeep bij uw bestelling. Geef dit aan bij opmerkingen zodra de bestelling geplaatst wordt. Het is ook mogelijk om de SoapQueen zeepdiploma`s los bij te bestellen.