Text Box: Klik op de kroon om verder te gaan!

SQ†† SoapQueen groothandel voor uw ZEEPWINKEL

KINDERFEESTJES en verhuurkisten om zelf zeepjes te maken

Kinderfeesten zelf zeepjes maken

WEBWINKEL de online zeepwinkel

LETTERZEEP

GROOTHANDEL

BADPRODUCTEN

Workshops ZEEPJES maken

THE BATH AND BODY PRODUCTEN

COMPANY KOOPZONDAGEN

Zeepwinkel en groothandel in zeep, hoofdzakelijk natuurzeep

SQ staat voor SoapQueen. Een prachtige zeepwinkel in Bergen op Zoom. ÖWorkshops en kinderfeestjes bij SoapQueen. Blauwehandstraat 12, in een historisch pand: Het Wapen van Aragon. Ons assortiment in de zeepwinkel bestaat uit meer dan 400 soorten zeep, afkomstig uit verschillende landen. Originele Zeep uit ItaliŽ, Mexico, Frankrijk, Engeland, SiciliŽ, Nederland, enz. Soapqueen verkoopt ook aanverwante badartikelen zoals badschuim, douchegel, badzout, badconfetti of zeepconfetti, badparels, bruisballen en andere bruisproducten, zeepkrijtjes of badstiften,badprodukten, enz. Naast verzorgingsproducten verkopen we ook badkameraccessoires zoals zeepdispensers, zeepbakjes, nylon sponzen, natuursponzen, badtextiel voor kinderen. Alle artikelen worden verkocht als originele geschenken maar ook voor eigen gebruik. Bij aankoop van een originele zeepdispenser wordt deze gratis opgevuld met kwaliteitszeep naar keuze. Keuze uit lavendelzeep, oceaanzeep en rozenzeep. Zeepwinkel en groothandel in zeep. Natuurzeep en glycerinezeep. Originele badproducten en verzorgingsproducten. Online zeep bestellen in de webwinkel. Leverancier van exclusieve zeep. Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Sittard, ís Hertogenbosch, Alphen a/d Rijn, Apeldoorn, Breda, Roosendaal, Deventer, Eindhoven, Leiden, Middelburg, Oosterhout, Sittard, Uden, Utrecht, Zaandam, Roosendaal. Onze zeepwinkel is uniek in NederlandÖ een leuke Soap Story over de Zeepkoningin. Lier, Gent, Bergen, Oudenaarde, Turnhout, Antwerpen, Brussel, Mechelen, Waasland Shopping Center, Wijnegem Shopping Center. Informatie. Alle info over zeepwinkels Öin dit boekje vind je alles over zeepwinkelsÖ Amsterdam, BrusselÖ Wij hebben eveneens een webwinkel of webshop waar je online zeep en natuurzeep kan bestellen.

Tijdens de koopzondagen in Bergen op Zoom is SoapQueen geopend van 13 u tot 17 u.

Zeep in Groothandel ZEEP

Meer dan 400 soorten zeep. Zeepwinkel en groothandel in zeep. ZeepjesÖ 10% korting op online bestellingen bij onze zeepwinkel.Originele huwelijksbedankjes en geboortebedankjes bestaande uit zeep en aanverwante producten. Uw logo in zeep. SoapQueen zeepgroothandel in natuurzeep en glycerinezeep. Distributeur en importeur en producent van natuurzeep, zeepconfetti of badconfetti, badkaviaar, zeepkrijt of badkrijt. Buiten distributie van zeep en badconfetti of zeepconfetti ook distributeur van bruisproducten en badtextiel voor kinderen. Eveneens importeur van Mexicaanse natuurzeep. ZeepjesÖ kerstpakketten en eindejaarsgeschenken voor bedrijven.Groothandel geschenkpakketten met badartikelen en zeep. Kerstpakkettengroothandel met leuke gift sets. WORKSCHOPS zeepjes maken

Groothandel in natuurzeep

Wij zijn niet alleen een zeepwinkel maar ook groothandel in zeep, badproducten en kinderbadtextiel. We hebben een prachtig assortiment natuurzeep en glycerinezeep in groothandel. Veel verkochte badproducten van onze groothandel zijn badkaviaar, zeepconfetti of badconfetti, en bruisdiertjes. Prachtige collectie natuurzeep in groothandel. Onze glycerinezeep is ook in groothandel te verkrijgen. Niet alleen groothandel van zeep maar ook groothandel bruisproducten, zeepconfetti of badconfetti, groothandel badkaviaar. Dit jaar voornamelijk uitbereiding groothandel in natuurzeep. Prachtig assortiment natuurlijke zepen met etherische oliŽn, plantenoliŽn en kruiden.Onze zeepgroothandel is gespecialiseerd in natuurzepenÖzeepjes. Zeep inkopen bij SoapQueen. Kwaliteit voor een lage prijs. Wederverkopers kunnen bij ons zeep inkopen.

SQ Natuurzeep in ons SoapParadise. The Queen of Nature zeep

Savon de Marseille bij Bon Savon

Grote collectie prachtige Marseille zepen. De Savon de Marseille afkomstig uit de provence is verkrijgbaar in meer dan 100 soorten.

Ruwe blokken of fijn afgewerkte stukken zeep verpakt in een kartonnen doosje.

RELATIEGESCHENKEN

Prachtige en zeer uitgebreide collectie luxe natuurzepen van ons eigen merk. De serie natuurlijke zepen bestaat uit 61 soorten vers met de hand gemaakte zeep. De zeep wordt vervaardigd volgens het koud bewerkingsprocťdť op basis van palmolie, kokosolie, sojaolie en organische shea-boter. Naast deze oliŽn ook nog jojobaolie, zonnebloemolie, enz. Elke zeep wordt gevormd door zijn eigen unieke en rijkelijke combinatie van bloemen- en plantenoliŽn, etherische oliŽn zoals lavendelolie en kamilleolie,en verse organische kruiden. De gehele collectie is leverbaar in voorverpakte blokjes van 90 gram voorzien van een origineel label met informatie over de zeep of in blokken van 1kg waar men zelf stukken kan afsnijden. We leveren ook houten displays met een mahonie finish voor 64 voorverpakte stukken. Onze natuurzeep is handgemaakte zeep. Eveneens groothandel natuurzeep. Prachtige natuur zepen of natuurlijke zepen. Onze natuurlijke zeep heeft een verzorgende werking. Goed voor droge huid, vette huid, eczeem.Eveneens aromatherapie met verzorgende werking. Wij staan steeds open voor suggesties omtrent ontwikkeling van nieuwe zepen en natuurzeep.Zwarte natuurlijke zeep op basis van olijfolieÖzeepjes

La Magie du Bain

Een echte champahnefles met badschuim en eventueel uw eigen label. Een prachtig en feestelijk geschenk met de mogelijkheid van privat label. De champagneflessen met badschuim zijn leverbaar in meer dan 10 soorten. La Magie du Bain. Eeen origineel relatiegeschenk of bedrijfsgeschenk.

Champagne-badschum met logo. Een echte champagnefles gevuld met heerlijk zacht badschuim voorzien van uw eigen logo of label. Private label mogelijk voor kleine aantallen.

Kado Idee of kadoidee

Voor het leukste kado idee moet je bij SoapQueen zijn. Het SoapQueen Kadoidee is origineel en leuk. Wij denken met u mee voor een origineel kado idee van hoge kwaliteit. Kado idee met zeep. Een leuk idee voor een kado met zeep en badartikelen. Een origineel cadeau idee vind je bij SoapQueen. Wij bedenken voor u het leukste kado idee of cadeau idee. Wij vervaardigen zeer leuke cadeautjes met zeep en badartikelen. ÖHet leukste kadoidee van Bergen op Zoom vind je bij SoapQueen.

NATUURLIJKE ZEEP

Zeepwinkels

De koningin onder de zeepwinkels Nederland en BelgiŽ. Het aantal zeepwinkels nemen toe in Noord-Brabant, Zeeland, Roosendaal Limburg, Zuid-Holland, Gelderland, Noord-Holland, Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland, Overijssel. Zeepwinkels West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Brabant, Limburg, Henegouwen, Brussel, Duitsland, Frankrijk, Engeland. Informatie zeepwinkels.

Glycerinezeep

Zeer uitgebreide en kleurrijke collectie glycerinezeep van ons eigen merk met allerlei geuren van fruit, groente, noten en zelfs chocoladezeep en koffiezeep. Deze serie biedt ook zeepbonbons of zeeppralines. Zeepbonbons met Vanille, chocolade, koffie, banaan, enz. Buiten zeeppralines zijn er ook zeeplollies of zeeplollyís in allerlei geuren en kleuren. Ook zijn er prachtige zeeptaarten van glycerinezeep. De Lavendelzeep is zeer populair. Eveneens groothandel glycerinezeep. Chocolade zeep letter. De zeepletters van chocoladezeep zijn heerlijk van geur en gezond voor de huid.

Bruisballen

Allerhande bruisballen en bruisproducten al dan niet met een verrassing erin. Bruisballen zijn ook leuk als relatiegeschenken voor bedrijven Naast bruisballen ook bruisdiertjes.. Onze groothandel biedt ook bruisproducten naast zeep. We verkopen ook bruisballen met badschuim erin. Chapter bath fizzer bruistabletten. Een bruisbal met een roosje of een bruisbal met een verrassing erin. Een SQ bruisbal bevat enkel hoogwaardige natuurlijke ingrediŽnten.

BRUISBALLEN

Workshops KINDERFEESTEN Ė PERSONEELSFEEST

Onze Soap-Meetings zijn zeer originele workshops waar men zelf zeep kan maken. Als kinderfeestjes en bedrijfsuitjes of een originele verjaardag. Ieder mag zijn eigen zeep zelf gieten in zeepmallen. Iedereen mag zijn eigen handgemaakte zeep mee naar huis nemen. Tijdens de avond van de workshops geniet men ook van 15% kassakorting. Ook op de basisproducten om zelf thuis zeep te gieten. Tijdens de workshops doen we niet de verzeping. Wel worden er allerlei technieken aangeleerd en kan men vooral gezellig en creatief bezig zijn met zeep. Soap-Meeting

Een Soap-Meeting of workshop zelf zeep maken als bedrijfsuitje, verjaardag of vrijgezellenavond: Een gezellig onderonsje waarbij enkele basisvaardigheden worden aangeleerd. U krijgt de kans om dit zelf eens te proberen en uw eigen creativiteit hierbij te gebruiken. De gemaakte stukken mogen mee naar huis genomen worden. (t.w.v. 30,00 euro) Inschrijven kan in groepen van 6 tot 10 personen of individueel op de door ons geprikte datum. De Soap-Meeting worden gegeven op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag. Telkens van 19u00 tot 22u00. Prijs: 39,00 euro per persoon inclusief drank en borrelhapjes. Op de avond van de Soap-Meeting geniet u tevens van 15 % korting op elke aankoop uit de winkel. Ook op de basisproducten zodat u het thuis nog eens kan overdoen. Neem contact op voor reservatie. Telefonisch, via mail of kom eens langs in de winkel. Bij reservering vragen wij een aanbetaling van 15,00 euro per persoon. Tot soaps!! SoapQueen Ė Blauwehandstraat 12 Ė 4611 RL Ė Bergen op Zoom Ė 0164/254900

Kinderfeestjes in Bergen op Zoom en Roosendaal

Onze Soap-Partyís zijn originele en creatieve kinderfeestjes in Bergen op Zoom, Roosendaal, Oudenbosch, Zeeland, waar de kinderen zelf zeepjes en badzout mogen maken. Tijdens het kinderfeestje krijgt de jarige een cadeautje en mag als eerste zeep gieten. Deze leuke kinderpartijtjes worden gehouden op woensdag en zaterdag. Kinderfeestjes of kinderpartijtjes in Neerpelt, Lommel, Roosendaal, Eindhoven, Tilburg.Tot Soaps! Wij verhuren ook boxen om zelf thuis kinderfeestjes te organiseren. De verhuurkisten bevatten al het nodige materiaal om zelf zeepjes te maken op je eigen kinderfeestje. Verhuurkisten of verhuurboxen om zeep te maken op eigen. kinderfeestjes. De leukste zeepfeestjes houd je bij SoapQueen. Tijdens een zeepfeestje kunnen de kinderen zelf zeepjes, badzout en lipbalsem maken. Het zeepfeestje kan gehouden worden bij SoapQueen of aan huis.

SoapQueen webwinkel

Webwinkel met allerlei zeep van over de hele wereld.

ZEEPLETTER

Prachtige letters gemaakt van zeep. De zeepletters wegen ongeveer 100 gram en zitten verpakt in een luxe doosje met transparant deksel. De letters van zeep zijn verkrijgbaar in melkchocolade zeep, pure chocoladezeep en verscheidene zeepletters met leuke kleurtjes en lekkere fruitgeuren. Chocoladezeep letters of chocolade zeepletters. Een zeepletter weegt ongeveer 100 gram. De letters van zeep zijn bijna niet te onderscheiden van echte chocoladelettersÖ.tot je er in hapt natuurlijk!! We hebben ook marsepeinen zeepletters. De marsepein letter zeep is verkrijgbaar in allerlei kleuren en geuren. Ook kneedbare marsepeinzeep. De blokjes marsepein wegen 100 gram. Deze letters van zeep gemaakt wegen ongeveer 100 gram. Chocolade letters van zeep. De zeepletter zit verpakt in een luxe doosje.

ZEEPMANDJE

Het zeepmandje wordt gevuld met allerlei gekleurde zeepjes voorzien van tekst of logo.bedrukte zeepjes in het zeepmandje kunnen ook verpakt worden. De zeepmand is verkrijgbaar in verschillende maten. Van zeepmandje tot zeepmand met geboortebedankjes voor de kraamborrel of tractaties voor huwelijk.

Kinderfeestjes op locatie of bij u thuis - KINDERFEEST

We verzorgen ook kinderfeestjes in omgeving Lommel, Neerpelt, Achel, Eindhoven, Roosendaal,Tilburg. De kinderpartijtjes worden gehouden bij u thuis of op locatie naar keuze. Kinderfeestjes Lommel. Kinderfeestjes Neerpelt. Kinderfeestjes Eindhoven. Kinderfeestjes Tilburg. Tijdens de kinderfeestjes mogen de kinderen zelf zeep gieten en badzout maken. Kinderpartijtjes zeep maken in Lommel, Neerpelt, Achel, Eindhoven, TilburgÖ zelf zeep maken voor kinderen met de doe het zelf kids kit. Zelf zeepjes maken voor kinderen.

Huurkisten of huurboxen voor kinderfeestjes zeepjes maken. KINDERFEESTEN

De Doe-het-zelf-kids-kit zijn boxen of kisten met al het materiaal voor een leuk kinderfeestje bij u thuis waar de kinderen zelf zeep kunnen maken. De verhuurkisten voor zeepfeetjes zijn makkelijk op te halen met de auto. Bij SoapQueen stop je voor de deur met de auto. Omgeving Bergen op Zoom, Roosendaal, Goes, Zeeland, Hoogerheide, Oudenbosch, Halsteren, Tholen. Binnenkort ook verhuur van de kisten of boxen voor kinderfeestjes in omgeving Eindhoven, Lommen, Neerpelt, Achel. Delft, Groningen, Scheveningen.

Bedrukte zeepjes

Wij kunnen ook zeepjes bedrukken met naam en datum. Dit is ideaalvoor originele kraambedankjes, kindertraktaties of traktaties voor een huwelijk. De zeepjes om te bedrukken worden altijd vers gemaakt en met de hand gestempeld. Mooi voor originele geboortemanden. Uw logo in een stuk zeep gedrukt als relatiegeschenk. De bedrukte zeepjes zijn ook leuk als huwelijksbedankjes. De bedrukte op gepersonaliseerdezeepjes zijn ideaal als traktaties of bedankjes voor communies. Kleurrijke letterzeepjes om namen mee te vormen.

Bedankjes of traktaties

Originele bedankjes en traktaties voor communies, huwelijken, geboortes. Leuke traktaties voor communie. Originele bedankjes voor huwelijk en geboorte. Vorm een naam met letterzeepjes. Leuke SoapsÖ

Kraamborrel

Bent u zwanger? We hebben tal van mogelijkheden voor originele en leuke traktaties bij de kraamborrel. De kraambedankjes kunnen door ons worden gepersonaliseerd met een etiket, een kaartje of in de vorm van bedrukte zeepjes. We verkopen ook tal van leuke originele kraamcadeautjes in allerlei prijsklassen. Ook maken we leuke zeeptaarten als kraambedankjes. Originele zeep en badproducten zijn ideaal voor leuke geboortemanden samen te stellen. Zeep en badproducten in plaats van doopsuiker.

Kindertraktaties

Originele en leuke traktaties voor kinderen met verjaardag en communie. Hierbij maken we gebruik van zeepconfetti of badconfetti, zeepkrijt of badkrijt, badkaviaar. We kunnen ook zeepjes bedrukken.

Huwelijksbedankjes

We verzorgen ook originele en leuke traktaties als bedankjes voor een huwelijk. Huwelijksbootjes van zeep met een zeiltje erop. Ook prachtige zeeptaarten in verschillende niveaus mogelijk. De champagneglazen met zeepconfetti of badconfetti zijn zeer populair. Soms wordt er ook badkaviaar in gedaan.

Kraambedankjes of geboortebedankjes

Originele bedankjes voor bij geboortes en huwelijken. Zeeptaarten, bedrukbare zeepjes, letterzeepjesÖ

Kinderfeesten vanaf6 jaar

Kinderfeesten zeep maken voor kinderen van 6 jaar en ouder. 7 jaarÖ Iím to soapy for your party when Iím soapy dancing!!

Zeepconfetti

SoapQueen is ook klein- en groothandel in zeepconfetti. De Badconfetti is in verschillende vromen, geuren en kleuren verkrijgbaar. De badconfetti wordt veel gebruikt als traktaties voor kinderen.

Chocolade zeep letter

Letters van chocoladezeep gemaakt. De chocolade zeepletters zijn gemaakt met echte organische cacao. De zeep letters van chocolade zijn dus ook gezond en voedzaam voor de huid. De chocolade zeep letter zit verpakt in een luxe gouden doosje met een transparant deksel. Zeepletter vormen voor het gieten van zeepletters. De zeepletter weegt ongeveer 100 gram.

Bibabad

Het Bibabad is een geweldig alternatief voor een vast ligbad en bestemd voor kinderen tot 7 jaar. Bibabad is makkelijk mee te nemen op vakantie of te gebruiken in de tuin. Bibabad kan in een handomdraai in de douche worden geÔnstalleerd.

Zeeptaarten

Een zeeptaart op maat als kraambedankjes of huwelijksbedankjes. U kiest zelf de geur en kleur van de zeeptaart alsook de grootte en het aantal stukken van de zeeptaart. De zeeptaart wordt ook in groothandel geleverd.

Relatiegeschenken van de Queen of nature

Wij hebben verschillende methoden om een logo in zeep te gieten of te drukken. Ideaal als relatiegeschenken voor bedrijven.Een exclusieve zeep met uw logo. Het logo kan in de zeep gedrukt of gegoten worden. Zeepjes met logo.Groothandel in relatiegeschenken.

Kerstpakketten in groothandel

ARRAN AROMATICS BADPRODUCTEN

MADES COSMETICS BADPRODUKTEN

Wij maken ook kerstpakketten met zeep en bruisproducten voor kleine en grote bedrijven. In de winkel liggen ook steeds tal van originele kerstgeschenken met verzorgingsproducten en zeep. Kerstpakketten met originele en exclusieve zepen en badproducten. Prachtige kerstpakketten en eindejaarsgeschenken voor bedrijven, gevuld met luxe badproducten. Samengestelde gift sets voor bedrijven als kerstpakket of eindejaarsgeschenk. Eindejaarsgeschenken met badproducten en zeep. Leuke gift sets voor bedrijven als eindejaarsgeschenk. Groothandel kerstpakketten. De kerstpakkettengroothandel met leuke samengesteldegeschenkpakketten met badprodukten.

Designzeep

Onze designzepen zijn gemaakt op basis van glycerine met toevoeging van AloŽ Vera en vitamine E. Deze decoratieve zepen zijn verkrijgbaar in meer dan 100 soorten designzeep met tal van themaís voor alle gelegenheden. De designzepen worden vaak gebruikt als relatiegeschenken voor bedrijven. Het logo van uw bedrijf in een prachtige designzeep gegoten. Erg decoratieve zeep en gezond voor de huid.

OLIJFZEEP Savon de Marseille Ė Marseillezeep Ė zeep uit de Provence

Deze pure olijfzeep is afkomstig uit FrankrijkÖ De zuivere olijfzeep uit ItaliŽ voorkomtÖ

LAVENDELZEEP met een pareleffect. Daarnaast ook lavendelzeep met geitenmelk.

KOKOSZEEP

AFRIKAANSE ZWARTE ZEEPmet tea tree voor een helende werking. Deze Afrikaanse zwarte zeep bevat 20 % shea boter.

Kinderfeesten vanaf8 jaar

Kinderfeesten zeep maken voor kinderen van 8 jaar en ouder. 9 jaarÖ

Tijdens deze kinderfeestjes mogen de kinderen zeepjes gieten, lipbalsem maken, en badzout maken.

Geschenkartikelen

Allerhande originele geschenkartikelen van met zeep. De klant kan zelf geschenkpakketten samen stellen met zeep en badproducten uit onze winkel. We beschikken ook over reeds samengestelde geschenkpakketten.

Workshops zeep maken in Bergen op Zoom

Unieke zeepwinkel te Bergen op Zoom met meer dan 300 soorten zeep. Onze zeepwinkel ligt op de route van de stadswandeling van Bergen op Zoom. Workshops en kinderfeestjes zeep maken te Bergen op Zoom. Originele relatiegeschenken Bergen op ZoomÖ leuke kerstpakketten voor particulieren en bedrijven in Bergen op Zoom.

Etherische oliŽn

In onze lijn natuurzepen maken wij hoofdzakelijk gebruik van vele etherische oliŽn zoals jeneverbesolie, muntolie, lavendelolie, enz.De natuurzeep bevat ook nog eens tal van organische bloemen en kruiden.

Emotiebadzout

Bij dit unieke emotiebadzout wordt gebruik gemaakt van allerlei etherische oliŽn en kruiden. Het badzout wordt in een badei of zakje gedaan en zo in het water gehangen.

Bruisproducten

Buiten originele bruisballen hebben we ook bruiseieren en bruisharten met een romantische boodschap erin. Tal van andere bruisproducten in leuke vormen en kleuren. De bruiseieren zijn een origineel Paasgeschenk. Ook leuk in paaspakketten. We verpakken ze per 6 stuks waarvan 2 bruiseendjes. Dit zijn leuke originele cadeautjes voor Pasen. De bruisproducten zijn ook ideaal als originele relatiegeschenken of traktaties. De bruiseendjes, bruiskikkertjes en bruisbeertjes zijn verkrijgbaar in vier kleuren. Chapter bath fizzer tablet in 5 verschillende kleuren. Badprodukten.

Etnozeep

De Etno is een zeep afkomstig uit ItaliŽ. Niet te verwarren met de Etna zeep uit SiciliŽ. Deze zepen zijn allebei gemaakt op basis van olijfolie. 100 % natuurlijk met toevoeging van verscheidene essentiŽle oliŽn en organische kruiden. De Etno lijn biedt ook verzorgende scheerzeep op basis van olijfolie. Een hoogwaardige olijfoliezeep.

ETNA COSMESI

Zeep als een kaasje

Etna Cosmesi maakt op ambachtelijke wijze fraaie zeepjes in de vorm van ricottine, een typisch Siciliaans kaasje. Etna zeep is gemaakt op basis van 100% olijfolie met toevoeging van typisch Siciliaanse planten en kruiden. Waan u op het Siciliaanse platteland met geuren als fico d'India, citrus, lavendel, lava dellíEtna, honing en bijenwas

Olijfoliezeep

Savon de Marseille met 72% olijfolie, palmolie of lavendelolie. OlijfoliezeepÖ. Savon de Marseille in blokken van 200 gram, 300 gram, 400 gram en 600 gram.

El Bano de Maria

Deze hoogwaardige natuurzeep wordt gemaakt in Mexico op basis van olijfolie, palmolie, kokosolie en sojaolie. El Bano de Maria is een lijn met verzorgende producten en zepen. De productenlijn El Bano de Maria wordt gemaakt in Mexico op natuurlijke basis. De serie bied ook melkbadpoeder. CreŽer een heerlijk melkbad met enkele lepels van dit melkbadpoeder. Je voelt je net Cleopatra in zoín melkbad.

Fresh Body Market

Fresh Body Market is een unieke en verzorgende lijn met allerlei zepen en verzorgingsproducten gemaakt met organisch fruit, groenten en noten. De Fresh Body Market wordt verpakt als voedingsmiddelen met datum erop om de versheid van deze originele badproducten aan te tonen. Fresh Body Market voor persoonlijke lichaamsverzorging. Planet Bomb en Fresh Body Market hebben tal van exclusieve badproducten. Neem een heerlijk melkbad met kokosmelk, cacaomelk of aardbeimelk. Deze heerlijke verzorgende badmelk is tevens ook badschuim.

Badparels

Onze badparels zijn gevuld met hoogwaardige badolie. De Badparels zijn verkrijgbaar in vele originele leuke vormen.Badparels zijn ook leuk als relatiegeschenken voor bedrijven of traktaties.

Kinderbadtextiel

Klein- en groothandel in leuke badjasjes voor kinderen. Ook originele dieren washandjes. Verkrijgbaar in 5 soorten: beertjes, aapjes, varkentjes, kikkertjes en eendjes. De kinderbadjasjes hebben dezelfde dieren motieven als de kinderwashandjes. Badtextiel van Rube & Rutje. Het Rube&Rutje badtextiel is van zeer goede kwaliteit.

United colors of benetton

Het kleurrijke badtextiel van Benetton is ideaal om leuke geschenkcombinaties te maken met onze badproducten. Washandjes van United colors of benetton en gastendoekjes van benetton. Voor elk product ei er wel een leuke kleur te vinden in de collectie van United colors of Benetton badtextiel of badlinnen.

Kinderboeken

SoapQueen heeft een kinderboekje van De Zeepkoningin uitgebracht. Het is een zelf geschreven kindersprookje dat gebaseerd is op de naam van het historische pand van onze zeepwinkel: Het Wapen van Aragon. Ook is de Peperbus van Bergen op Zoom er in verwerkt. Het boekje is ontworpen zodat het kan gebruikt worden als voorleesboek en als kinderboekje om te leren lezen.

Kinderfeesten vanaf8 jaar

Kinderfeesten zeep maken voor kinderen van 8 jaar en ouder. 10 jaarÖ

Tijdens deze kinderfeestjes mogen de kinderen zeepjes gieten, lipbalsem maken, en badzout maken. 11 jaarÖ

Kinderen van 12 jaar of jonger.

Planet Bomb

De serie van Planet Bomb is een prachtig en zeer uitgebreid assortiment exclusieve en originele bruisproducten en zepen. Planet Bomb heeft niet alleen niet alleen originele bruisballen maar ook leuke zeepballen. Fresh Body Market en Planet Bomb hebben tal van exclusieve badproducten.

Zeepbellenmachines

SoapQueen kan ook zeepbellenmachines leveren. Zowel verkoop en verhuur van zeepbellenmachines. Ideaal voor zeepbellen op feestjes en evenementen.

Treets

De producten van Treets zijn ideaal om geschenk pakketten samen te stellen. Een mooie kleurrijke en stijlvolle verzorgingslijn met natuurlijke producten.

Kadeaupakketten of geschenkpakketten

Wij helpen u bij het samenstellen van originele geschenken. Mooie pakketten als kerstgeschenk of relatiegeschenk. U kan natuurlijk ook uw eigen geschenk pakket samenstellen. Zeer origineel zijn de champagneflessen met badschuim. Deze zijn leverbaar in meer dan 10 soorten, met of zonder kist. Bad Champagne met logo

Webwinkel of webshop zeep bestellen online

Onze site heeft niet meteen het uiterlijk van een webwinkel of webshop in zeep, maar al onze badartikelen zijn ook online te bestellen via internet en aan huis leverbaar. Gezellig winkelen via het web op onze site.Leuke webwinkel met zeep en badproducten. Online zeep bestellen bij onze webwinkel of webshop met allerlei exclusieve zeep. Voordelig online zeep bestellen via onze site. Zeep kopen en bruisballen kopen via internet.

Badkaviaar

In onze groothandel is ook badkaviaar te verkrijgen. Badkaviaar is een luxe vorm van badzout verkrijgbaar in vele kleuren en geuren. Badkaviaar wordt vaak gebruikt als kraambedankjes voor traktaties bij geboorte of de kraamborrel. De witte badkaviaar is mooi in een champagneglas als huwelijksbedankjes.

Basisproducten voor zeep

Wilt u zelf workshops of kinderfeestjes geven waar men zelf zeep kan maken? Wij kunnen voordelig grondstoffen of basisproducten leveren om zeep te gieten. Ook leuke zeepmallen in allerlei vormen. SoapQueen levert ook grondstoffen om bruisballen en bruisproducten te maken. Goedkoop zeepbasis om zelf te gieten. Naast Zeepbasis ook geurolie, kleurstof en andere grondstoffen om zeep te gieten.

Handgemaakte zeep

Onze natuurzeep en glycerinezeep zijn handgemaakte zepen. Onze handgemaakte zeep wordt vers gemaakt. Wat dacht u van een heerlijke zeeptaart, met de hand gemaakt.

Badolie

Verschillende soorten badolie met en zonder toevoeging van etherische oliŽn.Naast badolie ook massageolie.

Kaarsen

SoapQueen heeft tevens een ruim assortiment kaarsen. Vooral grote sfeerkaarsen van hoge kwaliteit. Maar ook kleine geurkaarsen.

Bedrijfsuitjes

Onze workshops zeep maken zijn een leuk idee voor originele gezellige bedrijfsuitjes.De bedrijfsuitjes kunnen georganiseerd worden om maandag, dinsdag en donderdag. Telkens van 19 tot 22 uur.

Valentijnsgeschenken

Leuke en originele geschenken voor Valentijn. Onze leuke originele Valentijnscadeauís zijn een schot in de roos. Uw Valentijn kan niet meer stuk met originele zeep en badproducten. De zeepconfetti of badconfetti in hartjesvorm is zeer populair met Valentijn. Leuke Valentijn Cadeauís met badproducten en zeep. Kado voor Valentijn.

Zeepkrijt of Badkrijt

Onze badstiften zijn verkrijgbaar in 6 kleuren. Het zijn kindvriendelijke zeeppotloden of zeepkrijtjes waar de kinderen mee op bad kunnen tekenen. Het zeepkrijt wordt zeer veel gebruikt als traktaties voor kinderen op school of bij verjaardagspartijtjes.

Moldable Soap

Nieuw in ons assortiment is de Moldable soap of kleizeep. Het is een boetseerzeep voor kinderen om mee te kleien in bad of douche. Eigen vormpjes maken met de boetseerzeep of kleizeep.

Odoroso

De producten van Odoroso hebben grote exclusiviteit. Odoroso volgt continu de laatste trends op de markt. De doelstelling van Odoroso is om producten op de markt te brengen van een hoge kwaliteit, die niet op dieren getest zijn getest en bestaan uit natuurlijke ingrediŽnten en daardoor, buiten ďmooi en leukĒ, ook verzorgend zijn. SoapQueen is een groothandel in zeep en aanverwante artikelen op natuurlijke basis.

Wepa Beau Geste

Wepa Beau Geste - Groothandel met een eigen productie in woondecoraties. Gespecialiseerd in artikelen voor de woonkamer, keuken en badkamer. Wepa Beau Geste heeft ook een eigen merk. Natureís Best producten zijnhoogwaardige producten.

Rube&Rutje

Rube&Rutje zijn twee leuke karaktertjes. Rube & Rutje is een zeer leuke en uitgebreide lijn accessoires met twee karaktertjes, Rube en Rutje. Rube & Rutje badkamer biedt leuke tandenborstelhouders en origineel badtextiel van hoge kwaliteit.

Ice cream soap

Wij verkopen ook ice cream soap base. De ice cream soap is een zachte zeep die een beetje op schepijs lijkt.

SoapQueen groothandel zeep.

Arran Aromatics

Öde leverancier van Arran Aromatics. De badproducten van Arran Aromatics hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. Arran Aromatics heeft een uitgebreide badproducten range, waaronder Waterbabe, After The Rain, For Men, Lili, Expressions. Gift sets of geschenkpakketten van Waterbabe badproducten zijn ideaal als kerstpakket of eindejaarsgeschenk voor bedrijven. Gift sets of samengestelde pakketten van Lili badproducten zijn ideaal als kerstpakketten of bedrijfsgeschenken. Gift sets of gescehnkpakket van Expressions zijn ideaal als kerstpakket of eindejaarspakketten voor bedrijven. Kerstgeschenken of kerstpakketten met badproducten van After The Rain. Deze productlijnen van Arran Aromatics zijn ideaal voor bedrijven als samengestelde geschenkpakketten of gift sets. Ömet groothandel van Waterbabe, Lili, Expressions, After The Rain.

Mades Cosmetics

Ömet de leverancier van Mades Cosmetics. Ömet groothandel van Mades Cosmetics badproducten, waaronder de So Me, Icon Moods, MDS male en MDS femaleÖ

So Me

So Me is een jeugdige reeks bad- en verzorgingsproducten in een leuk jasje. So Me is een ideale lijn voor tieners.

bath and body By The SoapQueen

Een exclusieve zeepwinkel en groothandel volgens ons eigen unieke totaalconcept.

Onder het motto ďGeur en Kleur, goed HumeurĒ, werken we met hart en ziel aan het vervaardigen van originele geschenkideeŽn voor alle gelegenheden.

Omwille van de hoge kwaliteit, verzorgende en therapeutische werking, zijn onze producten tevens erg geschikt voor eigen gebruik. Vooral onze uitgebreide 100% natuurlijke bath & body lijnen zijn hiervoor zeer gewild en populair. Company comes, company goesÖ

SoapQueen verzorgt ook grotere bestellingen zoals geboortemanden, prachtige zeeptaarten voor geboortes en huwelijken, huwelijksbedankjes, communies, traktaties, relatiegeschenken en bedrijfsgeschenken.

Onze artikelen bestaan hoofdzakelijk uit zeep en tal van andere bath & body producten, afkomstig uit diverse landen van over de hele wereld.

Naast persoonlijke verzorging verkopen wij ook allerhande badkameraccessoires, baddtextiel en kaarsen.

The bath and body producten vanÖ the Body collection geleverd door The Feel good Company

Natuurlijke bath and body producten

The Feel Good Company

Groothandel The Feel Good Company heeft een zeer ruim assortiment badproducten. The Feel Good Company is tevens verdeler van Mades Cosmetics. Badproducten van Arran Aromatics.

MDS Cosmetics Male

MDS Cosmetics Male is een stijlvolle lijn verzorgende badproducten of badprodukten speciaal voor mannen.

Icon Moods Bath and Body Care

Icon Moods is ideaal voor het samenstellen van mooie betaalbare geschenkpakketten of voor eigen gebruik.

Een strakke kleurrijke lijn bad- en verzorgingsproducten. Bij deze lijn van Icon Moods beperken de kleurstoffen zich tot het label waardoor u ze niet op uw lichaam hoeft te smeren. Deze productenlijn is kwa kleur perfect te combineren met onze collectie van United Colors of Benetton.

El Reina del Jabon

Binnenkort breiden we ons eigen merk uit met de Mexicaanse natuurzeep El Reina del jabon. Dit wordt een prachtige exclusieve lijn natuurzepen. De productie van El Reina de Jabon vindt plaats in Mexico.

The Soap Story

Een unieke zeepwinkel in de Blauwehandstraat te Bergen op Zoom Öeen leuk kinderboekje over the soap story van de SoapQueen in Bergen op Zoom en het Wapen van Aragon.Een soapstory over de Zeepkoningin en Bergen op Zoom. Een uniek kinderboekje met een leuke soap story over Bergen op Zoom en de Zeepkoningin. Laatst zei een klant uit Middelburg dat hij het de moeite vond om zo ver te rijden. HET LEUKSTE ZEEPFEESTJE

Soapstory

Een leuke soapstory over de zeepkoningin in Bergen op Zoom. De titel van deze soapstory over de SoapQueen in Bergen op Zoom is Het Wapen van Aragon, de naam van het pand waarin SoapQueen is gevestigd.

Laatst heeft SoapQueen een kinderfeestje gegeven in Middelburg. Binnenkort geeft SoapQueen een Soap-Party in Oosterhout.to soapy for your party when Iím soapy dancing. DE ALLERLEUKSTE ZEEPFEESTJES.

The Soap Shop

SoapQueen the Soap Shop van Bergen op Zoom. The house of soap. The Soap Shop van Bergen op Zoom.

Groothandel zeep

Onze groothandel zeep wordt uitgebreid met een prachtig assortiment natuurzepen. Wij zijn leverancier van exclusieve zepen.

Soorten zeep

leverancierÖ Meer den 300 soorten zeepÖ honing, lavendel, rozen, cocos of kokoszeep, chocoladezeep, appel, citrus, kamille, linde, Calvin Klein zeep, Ultra Violet, mimosa,melk, zeepmelk voor een melkbad, banaan of bananenzeep, kiwi, citroen, limoen, sinaasappelzeep, zonnebloem,merkzeep, kersen, aardbei of aardbeienzeep, tuinman, mannen, scheerzeep, olijfzeep, hennepzeep. De hennepzeep is zeer populair. Abrikozen, zwarte zeep, witte gele groene blauwe, paarse roze zeep. Rode oranje transparante zeep, kruidenzeep,neutrale zeep, geurloze. Bruine. AntibacteriŽle, ontsmettende, verzorgende zeep tegen eczeem en met antischimmel werking.Zeep voor vette en droge huid. Boerenzeep, gladde en grove zepen. Italiaanse, Mexicaanse zeep, Spaanse, Nederlandse, Amerikaanse, Franse, Engelse zeep.

KINDERPARTIJTJES

Wij zijn de uitvinders van de kinderpartijtjes zeep maken. De kinderpartijtjes zeep maken beginnen nu ook op andere plaatsen op te komen. Onze eigen kinderpartijtjes zeepjes maken vinden plaats in Bergen op Zoom.

Onze kinderpartijtjes breiden uit! Roosendaal, Breda, Eindhoven, Tilburg.

Lush

De stijlvolle winkelketen Lush verkoop erg vernieuwende producten van hoogste kwaliteit. De Lush winkels zijn wereldwijd gevestigd in de grotere steden.

Verhuur zeepbellenmachines

Wij verhuren ook zeepbellenmachines. De prijs is 10,00 euro per dag voor de verhuur van de bellenmachines. Breng wat meer sfeer in je feestje of evenement. De zeepbellenmachine een leuk item als aanvulling. De zeepbellenmachines zijn te huur voor 10,00 euro per dag. De bellenblaas machines zijn te huur voor 10,00 euro per dag.

Online zeep bestellen

Voordelig online zeep bestellen via onze site. U geniet van 10% internet korting bij online zeep bestellen. Postorder zeep bij SoapQueen. 10 % korting bij postorder zeep + extra spaarsysteem.

Hotelzeep, Hotelzeepjes of gastenzeepjes.

Wij leveren ook allerhande gastenzeepjes voor hotels en bedrijven. Het logo van uw hotel in een gastenzeep gedrukt. Naam en telefoonnummer van uw hotel of bedrijf in een zeep gedrukt. Geurige en kleurige gastenzeepjes met logo. De hotelzeep is in verschillende geuren en kleuren verkrijgbaar. Nog vele leuke andere ideeŽn met zeep voor hotels. Onze hotelzepen zijn verkrijgbaar met logo of naam. Leuke kleurrijke hotelzeepjes met logo of naam. De hotelzeepjes zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Wij leveren ook hotelzeep of hotelzeepjes met privat label.

De zeepfabriek

Allerlei kwaliteitszepen rechtstreeks van de zeepfabriek. Natuurlijke zeep van uitmuntende kwaliteit aan fabrieksprijzen.

Huidverzorging

De SoapQueen natuurzepen zijn goed voor de verzorging van de huid. Huidverzorging voor droge huid, vette huid, eczeem, geÔrriteerde huid. Onze natuurzeep bevat tal van etherische oliŽn. Naast huidverzorgende werking ook aromatherapie.

Soap Queen

Eigenlijk wordt Soap Queen aan elkaar geschreven. Wij zijn de enige echte Soap Queen. Ons zeepparadijs.

WORKSHOPS zelf zeep maken

Het concept van deze workshops zeep maken is afgestemd op groepen van 6 tot 10 personen. SoapQueen organiseerd regelmatig workshops zelf zeep maken waar men zich individueel kan inschrijven. Tijdens deze gezellige workshops leert men verscheidene technieken om zelf zeep te gieten.

Soap Paradise

SoapQueen is een echt Soap Paradise. Het zeepparadijs van Bergen op Zoom. The soapparadise met handgemaakte natuurlijke zepen.

ODOROSO

Het bedrijf Odoroso volgt continu de laatste trends op de markt en aan de hand daarvan zullen zij hun assortiment constant uitbreiden. De doelstelling van Odoroso is om producten op de markt te brengen van een hoge kwaliteit.

OfficiŽle verkooppunten van SQ Natuurzeep

Xelina is het eerste Belgische verkooppunt van de SQ lijn. Xelina is een bijzondere webwinkel in exclusieve natuurzeep.

Soaps. Leverancier van natuurzeep en leuke badartikelen.

Wat is ďkoud bewerkteĒ natuurlijke zeep?

De ďkoude bewerking methodeĒ om luxueuze zeepproducten te vervaardigen is een traditionele wijze om zeep te maken waarbij verse, speciaal gekozen bloemen- en plantenoliŽn zachtjes verwarmd worden tot hun natuurlijke smeltpunt, waarna ze langzaam vermengd worden met een alkalische oplossing. Wanneer het mengsel dikker wordt en afkoelt, worden pure essentiŽle oliŽn, bloemenextracten en andere weldadige ingrediŽnten toegevoegd om zo tot een eindproduct te komen dat zowel magisch van uitzicht en geur is als zacht voor de huid. Omdat geen bijkomende warmte wordt gebruikt eens de oliŽn gesmolten werden, wordt deze unieke werkwijze ďkoude bewerking procťdťĒ genoemd.

Welke ingrediŽnten bevat natuurlijke zeep?

In onze SQ-natuurzepen worden enkel 100% natuurlijke bloemen- en plantenessences van de hoogste kwaliteit gebruikt. Bij de meeste populaire en bekende, commerciŽle zeepmerken in de wereld gebruikt men daarentegen, zelfs vandaag nog, omwille van de lage kosten dierlijke vetten en toxines, synthetische bewaarmiddelen, geuren, schuimversterkers en kleurmiddelen.

Waarom is ďkoud bewerkteĒ zeep beter dan commerciŽle zeep?

CommerciŽel geperste en glycerine zeep Ė zelfs de duurdere zepen Ė worden vervaardigd door een productiemethode waarbij hoge temperaturen, druk en buitensporige hoeveelheden alkalische oplossing gebruikt worden om de verzepingsreactie van de zeep te versnellen en zo sneller meer zeep te maken. Helaas zijn natuurlijke bloemen- en plantenessences gevoelig voor hitte, licht en andere factoren en worden ze beschadigd wanneer ze aan dit zeer ruwe productieproces worden onderworpen. Het resultaat is dat de actieve, weldadige elementen van elk natuurlijk ingrediŽnt vernietigd worden. Hierdoor verliezen ze net die eigenschappen waarvoor ze in feite gekozen werden.

Het is ook belangrijk om te weten dat commerciŽle zeep gewoonlijk vervaardigd wordt met ingrediŽnten, die kleur- en geurloos gemaakt werden om ze cosmetisch neutraal en aantrekkelijker te maken. Deze ďverfijningĒ neutraliseert echter ook hun weldadige eigenschappen.

De koude bewerking methode om zeep te maken gebruikt lage temperaturen gedurende een korte periode tijdens het procťdť om de verschillende oliŽn tot hun natuurlijk smeltpunt te brengen. Eens dit bereikt is, wordt geen verdere warmte meer toegevoegd om zo de natuurlijke essences toe te laten hun voedende en gezondheidsgerelateerde voordelen te behouden. Bovendien creŽert het koude bewerking procťdť zelf in de zeep een bijproduct, nl. glycerine Ė een vochtinbrenger Ė die vocht helpt aan te trekken naar de huid en bijdraagt tot het zijdeachtige gevoel van onze zeep. CommerciŽle zeep bevat zeer weinig of geen glycerine vermits het vaak geŽxtraheerd wordt en verkocht als additief voor voeding of cosmetica omwille van de hogere verkoopwaarde.

Onze SQ-natuurzeep is ook uniek omdat ze geen vrije alkali en zout bevat...in tegenstelling tot commerciŽle zeep, die doorgaans 0,1% tot 1% bevat Ė een bijkomende reden waarom andere zepen nog steeds de huid uitdrogen. Veel klanten melden ook dat, sinds hun overschakeling op natuurlijke koud bewerkte zeep, hun bestaande huidallergieŽn verdwenen zijn of op zijn minst aanzienlijk verminderd zijn.

Neem het volgende scenario in beschouwing. Je wordt ís morgens wakker en je neemt je favoriete shampoo (vol synthetische geuren, kleur- en bewaarmiddelen en schuimversterkers). Misschien gebruik je ook een conditioner (opnieuw vol synthetische geuren, bewaar- en kleurmiddelen en schuimversterkers). Gebruik je een shower gel om je te wassen? Nog meer synthetisch spul. Zelfs je vertrouwde zeepmerk bevat waarschijnlijk op zijn minst synthetische geur- en kleurmiddelen. Na het douchen voelt je huid misschien een beetje droog aan, dus open je een potje vochtinbrengende crŤme voor lichaam en handen Ė nog meer synthetische geuren en bewaarmiddelen...die op je huid blijven zitten ! GezichtscrŤme, nog meer synthetische stoffen. Parfum, ja zelfs deze bevatten vaak een mix van synthetische geuren. Wanneer je je lichaam dagelijks aan zoín hoeveelheid synthetische, huidirriterende stoffen onderwerpt, is het misschien niet verrassend waarom zoveel mensen over de hele wereld lijden aan een bepaalde graad van huidallergieŽn. En dat is niet alles !! We hebben zelfs niet vermeld wat er op je kleren blijft zitten nadat ze gewassen werden met synthetische detergenten.

Indien je jezelf nog niet verwend hebt met de zachte, crŤmige streling van onze SQ-natuurzeep, nodigen wij je uit om het natuurlijke voordeel zelf te ervaren. Wij zijn er zeker van dat je met ons zal instemmen...er is werkelijk een wereld van verschil!!

Zeeptermen

Frensh tripple milled soap of frensh milled zeep Koud bewerkte zeep. Verzeping en verzepingsproces.

KOOPZONDAG BERGEN OP ZOOM

Koopzondagen in bergen op zoom zijn 26-11-06, 3-12-2006, 17-12-2006 en 24-12-2006. koopzondag 26 novemberkoopzondag Bergen op Zoom 3 december

Olea europaea oil, Elaeis guineensis oil, Cocos nucifera oil, Glycine soja oil, Butyrospermum parkii oil, purified water, sodium hydroxide, Illicium verum oil, Cupressus

AFRIKAANSE ZWARTE ZEEP

SQ-Base

Een elegante harmonie van ontspannend Anijszaad en versterkend Cederhout zullen uw avontuurlijke aard doen ontwaken.

Een zachte bries van de huidhelende Lavendel en Sparnaald geven een comfortabel gevoel aan een droge rijpere huid en bereiden u voor op de alledaagse uitdagingen.

Een versterkende eenheid van de rustgevende Vetiver en het verkwikkend Cederhout brengen lichaam en geest in evenwicht.

Een verademende synergie van groene Munt en Zoete Basilicum stimuleren de zintuigen. Een zeer unieke geur voor aangename momenten.

Een zielverwarmende werveling van verzachtende Zoete Sinaasappel en kalmerende Groene Munt geven de huid een comfortabel gevoel en helderen de stemming op.

Een vibrerende eenheid van verrukkelijke Patchouli, Mandarijn & Scherpe Anijs voor een verkwikkend gevoel en de zintuigen te activeren.

Een ijzig koel mengsel van tintelende Pepermunt & doordringende Eucalyptus om de zintuigen op te wekken en te stimuleren.

Een huiselijke mix van versterkende Bosgeuren en sappige Citrusvruchten dat ons herinnert aan de goede oude tijd.

Klik drie maal met je hiel en beleef de huiselijke sfeer.

Een zonhelder mengsel van zoete Citrusvruchten, Boombloesems en verzachtende TheeŽn voor geestelijke ondersteuning en opheldering van de huid.

Een uniek trio van tintelende Pepermunt, zoete Groene munt en verwarmende Patchouli voor een fascinerende verbeelding en een verrukkelijke huid.

Overspoel je huid met dit verzachtende mengsel van Berglavendel, Cederhout en Sparnaalden. Deze zeep neemt je huid in een verzorgende greep en wordt

ongetwijfeld je persoonlijke badvriendje.

Een zachte liefkozing van Tijgerlelies maakt uw huid zijdezacht terwijl rijke Houttonen, Zoete Munt, Litsea en een vleugje kruiden u een echt zomergevoel bezorgen.

Een mysterieuze symfonie van zuivere Berglavendel en Sinaasappelbloesem geÔnspireerd door de huidbeschermende streling van de Badkamergeest die in elk huis verblijft.

Een zoete mengeling van sappige Sinaasappelen en weelderige Druiven met Eucalyptus en Tijm voor een heldere geest en een stralende huid. De eindeloze zomer in de palm van uw hand.

Het mengsel van antibacterieel/anti-inflammatoire Honing en Havermout verzacht en kalmeert geÔrriteerde beschadigde huid.De Zoete Amandel houdt huid egaal en zacht.

Aangevuld met het mineraal rijke Kombu zeewier. De Spirulina- en Sargassum algen zorgen voor een betere celopbouw. Het Druivenpit extract biedt een krachtige antioxiderende bescherming. De Jojoba olie verzacht en hydrateert de huid.De zuivere Groene Klei verwijdert dode huidcellen en absorbeert overmatig vet.

Deze Afrikaanse Zwarte Zeep heeft een verjongende werking. Een kruidig mengsel van Frankincense, Lavendel, Cederhout en Patchouli brengt verlichting en leiden u naar het begin van een innerlijke reis.

Spirituele gids niet inbegrepen!

Antiseptische Tea Tree. Eucalyptus, Rosemarijn en Neem om verstopte poriŽn te reinigen en schadelijke bacteriŽn weg te spoelen. Jojoba verzacht en vernieuwd de huid. AloŽ Vera beschermt en verzacht geÔrriteerde huid.

Afrikaanse Zwarte Zeep verrijkt met huid verzachtend Havermeel. De oliŽn van Citoengras, Zoete Sinaasappel, Basilicum & Venkel zorgen voor gladde strakke huid.

Een heerlijke frisse plons van verse Grapefruit, Sinaasappel en Mandarijn zorgen voor een verlichting van de geest en helderen de stemming op. Kijk uit: Een goed humeur is zeer besmettelijk!

De Litsea werkt ontspannend op de geest en brengt rust bij angst en depressies.

De rijkelijke mengeling van Citrus OliŽnactiveert de creativiteit en is een vrolijke bron van inspiratie.

Een magisch kruidig mengsel van exotische Zwarte Peper, Lavendel, Rozemarijn, Zilverspar, Pachouli, Basilicum en Jeneverbes zorgt voor een verkwikkend gevoel en helpt bij spier- en gewrichtspijn.

Een bedwelmende dans van romantische Roze Geranium en Magnolia, heeft een verzachtende werking door Okkernoot en organische Calendula.

Deze scrubzeep is speciaal ontworpen voor het behandelen van droge plekken.

De formule van Groene Thee extract en organische Loofa beschermt de huid en geeft een fris gevoel.

Laat uw huid een tweede jeugd beleven met de verjongende werking van Grapefruit, Komkommer en de Zoete Chrysant

Ervaar het onweerstaanbare zachte gevoel van de Camelia terwijl de Limoenachtige Kruidenmix uw zintuigen stimuleren.

Deze koningin onder de zepen verwijdert schimmels en eczeem. Door dagelijkse verwenning met deze rijkelijke formule gaat je huid stralen van geluk.

Deze krachtige voet- en lichaam scrub overwint met gemak vieze geurtjes en heeft een zuiverende en verfrissende werking.

Een Afrikaanse Zwarte Zeep met helende werking door de Tea Tree, Rozemarijn en Lavendel. De Honing geeft een verzachtend effect.

 

SQ-Pure

100% natuurlijke zepen op basis van olijfolie

Deze reeks zepen op basis van olijfolie bevatten geen synthetische stoffen, bewaarmiddelen, detergenten of chemische stoffen. Meer nog, de gebruikte kleurstoffen zijn plantaardig of op basis van natuurlijke klei. De synergie van essentiŽle oliŽn, gemengd door een professionele aromatherapeut, worden aan de zeep toegevoegd om ze een fantastisch aroma en effectieve therapeutische voordelen te geven. Er worden nooit synthetische, chemische aromaís toegevoegd aan onze SQ producten. De combinatie van ruwe materialen in deze handgemaakte zeep maakt ze ideaal om er het lichaam mee te wassen. Toch zijn ze ook mild en zacht genoeg om als gelaatsreiniger, shampoo en scheerzeep gebruikt te worden. Zoals al onze producten en ingrediŽnten worden ook deze zepen niet op dieren getest. Onze SQ-Pure zeep is beschikbaar voor klein- en groothandelaars. Indien u graag meer informatie wenst, aarzel niet om ons te contacteren.

Eťn van de meest belangrijke elementen van olijfolie is oliezuur (+/- 60-80%). Dit betekent dat olijfolie de huid regenereert en een natuurlijke vochtinbrenger is door vocht uit de lucht te halen en zo de huid zacht en soepel te houden. De uit olijfolie gemaakte zeep is zeer mild en zacht. Olijfolie bevat ook squalene, dat de huid helpt om vocht vast te houden terwijl het ze voedt en bescherming biedt voor alle huidtypes, vooral droge en gevoelige types. Ze is niet vet en niet irriterend, wat betekent dat het de huidporiŽn op geen enkele wijze verstopt. Het is ook bewezen dat het genezingsproces versneld wordt dankzij het vitamine E bestanddeel. Olijf squalene ondersteunt de mogelijkheid van de huid om natuurlijk te regenereren en zichzelf te voeden. Het lijkt qua structuur op de huideigen squalene en kan daardoor zeer goed indringen in de huid.

Niet iedereen houdt echter van zeep, die enkel uit olijfolie bestaat. Dit komt doordat deze zeep weinig schuimt en nogal slijmerig aanvoelt. Dit kan echter op een eenvoudige manier verbeterd worden door een kleine hoeveelheid kokosnootolie aan de formule toe te voegen zoals gebeurt bij de SQ-Pure. Verder worden er essentiŽle oliŽn van planten en fruit toegevoegd om de zeep op een natuurlijke manier een aroma te geven en ook verdere waardevolle, therapeutische kwaliteiten te schenken, die goed zijn voor de huid en de natuurlijke elementen van de olijfolie ondersteunen. De SQ-Pure zepen zijn geschikt voor vegetariŽrs, sommige zepen zijn echter niet geschikt voor veganisten, i.e. Griekse Bessenyoghurt, Honing & kaneel en Chocolade omdat zij enkele ingrediŽnten bevatten die van dieren afkomstig zijn, zoals bv. melkproducten en honing, en niet aanvaardbaar zijn voor de veganistische levenswijze.

Meer over SQ-Pure:††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††††

De productie van de SQ-Pure bevindt zich in het uiterste zuiden van Spanje.

Als u ooit het zuiden van Spanje bezocht heeft, zullen de omgeving en het onbezoedelde landschap u vast betoverd hebben.Het aanbod van landbouwproducten is er overweldigend. Eťn van de meest geteelde vruchten van dit prachtige land is de olijf, die er overvloedig groeit. Olijfboomgaarden reiken er zover men kan zien. Dankzij het warme, middellands zeeklimaat gedijt deze vrucht daar uitstekend. Zo ook sinaasappels, citroenen, avocadoís, aloŽ vera en vele andere fruit- en groentensoorten.Deze lokaal geteelde landbouwproducten worden gebruikt bij de vervaardiging van de SQ-Pure zeep. Extra virgin olijfolie, het hoofdingrediŽnt van onze producten, kent een grote geschiedenis in het maken van fijne, natuurlijke zepen. Behalve de bekende gezondheidsvoordelen bij consumptie, werden de milde en verzorgende eigenschappen voor de huid doorheen de geschiedenis herkend en opgetekend.

Het hoofdingrediŽnt van deze zeep is olijfolie, die voor een groot percentage uit een olievetzuur bestaat. Oliezuur is een mono-onverzadigd omega-9 vetzuur. Het bestaat uit de formule C 18 H 34 O 2 (of CH 3 (CH 2) 7 CH=CH(CH 2) 7 COOH). Oliezuur maakt
+/- 60-80% uit van olijfolie. Dit betekent dat olijfolie de huid regenereert en een natuurlijke vochtinbrenger is door vocht uit de lucht te halen en zo de huid zacht en soepel te houden. De uit olijfolie gemaakte zeep is zeer mild en zacht. Vervolgens wordt er een beetje Virgin kokosnootolie toegevoegd wat het schuimen van de zeep versterkt en het slijmerige effect
van olijfzeep wegneemt. Dit zorgt voor een rijk, overvloedig, ongelofelijk schuim dat aanvoelt als een koude crŤme en de huid verzorgt en zijdezacht maakt.

Veel mensen zijn bang om hun gezicht te wassen met zeep omdat het hun huid droog en strak maakt en onaangenaam doet aanvoelen. De reden hiervoor is dat vele zepen agressief zijn. Ze bevatten vetten zoals palmolie die de poriŽn verstoppen. In the SQ-Pure wordt geen palmolie gebruikt. Deze olie wordt vaak gebruikt als goedkope ďvullerĒ voor zeep en wordt ook omringd door enige controversie omdat ze afkomstig is van het regenwoud. Hoewel vele bedrijven beweren dat ze palmolie aankopen van ondersteunde bronnen, is dit een zeer dubieus onderwerp. Vele zepen bevatten ook kunstmatige, synthetische, chemische aromaís en kleurstoffen die op de huid achterblijven en problemen zoals een droge huid en allergieŽn veroorzaken. Al onze SQ zepen bekomen hun aroma door natuurlijke essentiŽle oliŽn en hun kleur door plantaardige kleurstoffen en natuurlijke klei. Het schuim is rijk en romig maar is gemakkelijk af te spoelen waardoor de huid fris, proper en verzorgd is.

Bijna alle transparante glycerinezepen, die vandaag op de markt verkrijgbaar zijn, zijn op basis van detergenten. Het is geen echte zeep, maar een ďsyndetĒ zeep, i.e. syn = synthetisch; det = detergent. Deze glycerinezeep wordt vervaardigd door een cocktail van chemicaliŽn, detergenten en petrochemicaliŽn te mengen om zo een transparante zeep te produceren die er weliswaar aantrekkelijk uitziet, maar de huid erg kan uitdrogen. De effectieve, natuurlijke glycerine in deze zeep is wel goed, maar door het toevoegen van detergenten om schuim te creŽren worden de voordelen ervan teniet gedaan. Deze glycerinezeep wordt kant-en-klaar ingekocht en gewoonweg gesmolten. Geur- en kleurstoffen worden toegevoegd en de zeep wordt in een vorm gegoten. Dit is geen zeep !!

Het is belangrijk om te weten dat in de traditionele methode die gebruikt wordt bij het maken van de SQ zeep, de plantaardige glycerine op een natuurlijke wijze geproduceerd wordt tijdens het procťdť, wat een meerwaarde geeft aan de zeep.

1. Anijs & Houtskool

Een dramatische zeep, doordrongen met een natuurlijke, zwarte houtskoolkleur en met toevoeging van essentiŽle oliŽn zoals venkel, anijszaad, cederhout en Lavandin. De essentie van deze aantrekkelijke zeep is geschikt voor alle huidtypes, in het bijzonder vette, doffe of rijpere huidtypes. Als lichaamszeep is ze uitstekend geschikt tegen verstopte huid, waterophouding en cellulitis. Vooral de zoete venkel werkt antiseptisch, vochtafdrijvend en zacht stimulerend waardoor deze zeep in het algemeen een goede tonic is voor de huid.

2. Verse Avocado

Een rijke, boterachtige, luxueuze zeep met verse gepureerde avocado, die een vochtinbrengend en crŤmig schuim heeft. We gebruiken ook avocado-olie om de zeep extra voedend te maken. Ze bevat vitamines, plantaardige proteÔnen, lecithine en vetzuren die uitstekend zijn voor de droge en gedehydrateerde huid. Deze zeep is verfrissend met een verukkelijke synergie van essentiŽle oliŽn en natuurlijke extracten die voor een speciaal, natuurlijk en delicaat aroma van boomgaardvruchten zorgt. Hoewel deze zeep uitstekend geschikt is voor uitgedroogde huidtypes, is ze ook licht en samentrekkend genoeg om voordeel te bieden bij verstopte probleemhuid. Zelfs een huid die gemakkelijk acneproblemen ondervindt, kan voordeel halen uit regelmatig gebruik van deze schitterende zeep. Deze zeep wordt op natuurlijke

3. Griekse Bessenyoghurt

Een prachtige zeep, waarin natuurlijke kleisoorten en ossentongpoeder gebruikt worden om een rijke, natuurlijke kleur te bereiken. Met houtachtige essentiŽle oliŽn als cederhout en rozenhout en natuurlijke bessenextracten heeft deze zeep een heerlijke geur van aardbeien, kersen en braambessen. Het recept bevat ook organische Griekse yoghurt die de huid voedt en de zeep een fantastisch, romig, zijdeachtig schuim geeft. Geschikt voor alle huidtypes, vooral normale tot droge en rijpere huid. De exclusieve zwarte aalbes is een fantastische anti-oxidant en de Ribes Nigrum, die rijke, rode fruittonen aan deze zeep verschaft.

4. Chocolade

Een heerlijk crŤmige, vochtinbrengende zeep Ė Puur plezier! Als u van chocolade houdt, zal u van deze zeep houden, zonder de calorieŽn! Chocolade bevat ontzettend veel anti-oxidanten waardoor deze zeep voeding is voor de huid. De geur is, zoals bij al onze SQ-zepen, natuurlijk en de zeep bevat luxueuze, organische cacaoboter. De naam Theobroma Cacao betekent ďvoedsel van de godenĒ en deze groeit in tropische streken doorheen de wereld. De cacaoboter wordt van de zaadjes onttrokken en heeft fantastische vochtinbrengende en genezende eigenschappen die de huidelasticiteit bevorderen. Op natuurlijke wijze gekleurd met fijn cacaopoeder.

5. Grapefruit & Hop

Deze zeep heeft een natuurlijk aroma door verkoelende, verfrissende en genezende essentiŽle oliŽn. De samentrekkende en antiseptische eigenschappen van deze oliŽn zijn goed gekend alsook hun eigenschap om de huid te verzachten en talgproductie in evenwicht te brengen. Dit betekent dat de zeep zeer geschikt is voor aandoeningen van de vette huid en acne, alsook dermatitis en psoriasis. Ze is eveneens behulpzaam als genezende essence voor beschadigde huid en als stimulans van het lymfesysteem. Ze voedt de huidcellen en helpt bij de regeneratie en gezonde groei van nieuwe cellen. Ze werkt daarenboven verkoelend voor geÔrriteerde huidaandoeningen door ruwe, gebarsten huid en schimmelinfecties te herstellen. De oliŽn werken als een tonic en hebben een stimulerend effect op huid en haar, geschikt voor alle types. Er is extra Hop toegevoegd aan de formule omdat vaak een pap van hop gebruikt wordt om zweren en huidkwetsuren te behandelen. Daardoor is deze speciale zeep ook een fantastische scheerzeep, die verkoelend en verzachtend is voor de huid. Geschikt voor alle huidtypes.

6. Honing & Kaneel

Geschikt voor alle huidtypes. Honing is van nature antiseptisch en heeft verzachtende en vochtinbrengende eigenschappen. Een heel goede zeep voor de verzorging van tanden en tandvlees. De essentiŽle olie van kaneel is goed tegen slechte circulatie en spijsverteringsproblemen en geeft een boost aan het immuunsysteem. Ze wordt tevens vaak gebruikt bij uitputting en aandoeningen m.b.t. stress. Ze werkt algemeen stimulerend en heeft vele therapeutische eigenschappen Ė antiseptisch, afrodisiacum , samentrekkend. Ze heeft een kruidig, aards en peperig aroma, dat lichtjes gezoet is door het toevoegen van organische honing. Deze zeep is, net als onze andere SQ Pure zepen, ook uitstekend geschikt als solide shampoo. Op natuurlijke wijze gekleurd met gemalen kaneelpoeder.

7. Amandel & Kokosmelk

Zoete amandelen zijn natuurlijke voeding voor de huid. De huid wordt gehydrateerd en droge of gebarsten huid wordt verzacht. Kokosnootmelk met natuurlijke vetzuren verwijdert op een zachte wijze onzuiverheden en reinigt de huid zonder deze uit te drogen. De crŤmige textuur met gemalen amandelen en gedroogde kokosnoot vormt een zachte peeling voor de huid, verwijdert dode huidcellen en maakt de huid zacht, stralend en fris. Geschikt voor alle huidtypes. Amandelen en kokosnootmelk zijn zeer voedend. Met het natuurlijke aroma van amandelen ruikt deze zeep naar een combinatie van marsepein en exotische kokosnoot.

8. Verse Vijgen

Hoewel ze als vrucht beschouwd wordt, is de vijg in feite een bloem die in zichzelf gekeerd is. De zaden zijn de echte vrucht en vijgen rijpen volledig en half-droog aan de boom. Het bestanddeel van vijgen, angelicine genaamd, wordt momenteel onderzocht in het kader van huidkankerbestrijding en werd aanbevolen voor klinische proeven door het ontgiftende effect op de huid. Bevat tevens organische honing, rijk aan vele mineralen en vitamines die weldadig zijn voor de huid. Deze honing is voedend en verjongend. ďRuweĒ honing wordt ook gebruikt bij de behandeling van huidallergieŽn. Geschikt voor alle huidtypes. Een schitterende zeep!

9. Jasmijn & Shea Boter

Geschikt voor alle huidtypes, vooral droge en rijpe huid. Jasmijn heeft een uitgelezen aroma, is niet giftig en niet irriterend. Daardoor is deze zeep geschikt voor gevoelige huidtypes en brengt ze een gevoel van welzijn en optimisme. Deze zeep is zeer speciaal, opwekkend en sensueel met een warme, rijke bloemengeur. Extra verrijkt met sheaboter, die afkomstig is van de Sheanotenboom uit West- en Centraal Afrika. Deze notenboter werkt hydraterend, verzachtend en beschermend. Het is ťťn van de beste, bewezen vochtinbrengers uit de natuur en is natuurlijk rijk aan vitamine A, E en F, hetgeen vroegtijdige veroudering van de huid voorkomt, beschermt tegen rimpels, helpt de elasticiteit te herstellen en revitaliseert de huid op een natuurlijke manier. De zeep is ongekleurd.

10. Limoen

Geschikt voor alle huidtypes, vooral doffe, verstopte, vette huidtypes en open poriŽn. Limoenolie is ook goed tegen cellulitis, slechte circulatie en helpt het immuunsysteem van het lichaam opbouwen. Ze is zeer voedend en rijk aan vitamine A, B en C. Deze zeep bevat ook essentiŽle olie van citroengras, die helpt bij acne en zweetvoeten. Ze is een algemene tonic voor de huid en versterkt de spiertonus. Dit maakt van deze zeep een uitstekende douchezeep voor ís ochtends. Ze is zeer verfrissend en opwekkend terwijl ze ook een effectieve reiniger en deodorant is. Op natuurlijke wijze gekleurd met Lutein bloemextract en Annattozaden.

11. Meloen

Deze zeep heeft een heerlijk fris, delicaat aroma van citrusvruchten en verse meloen. Er wordt pulp gebruikt om textuur toe te voegen aan de zeep. Ze wordt op natuurlijke wijze gekleurd met roze Franse klei. Door de zonnebloemolie, rijk aan vetzuren, onverzadigde omega-6, die een licht en verzorgend schuim creŽert, gecombineerd met de rijke, romige textuur die het oliezuur van de olijfolie met zich meebrengt. Extra toevoeging van essentiŽle olie van grapefruit, wat niet alleen een tonic is voor de huid maar ook een interessante zoetzuur effect geeft aan deze opwindende zeep.

12. Olijf Scrub en Munt

Met de natuurlijke geur van essentiŽle oliŽn van pepermunt, den en cederhout is deze zeep heerlijk verfrissend, verkoelend en stimulerend. De gemalen olijfpitten werken als een zachte scrub voor de huid en de essences zijn zuiverend, waardoor ze helpen bij huidtypes met acne en stimulerend zijn voor het lichaam. Het is belangrijk om de huid regelmatig te exfoliŽren om dode huidcellen te verwijderen en zo de huid gezond, zuiver en helder te houden. Deze zeep is ook goed geschikt als scheerzeep. Op natuurlijke wijze gekleurd met chlorofyl en groene Franse klei.

13. Sevilla Sinaasappel

Er worden verse Sevilla sinaasappels toegevoegd aan deze heldere zeep, op natuurlijke wijze gekleurd met paprika-extract. Ze heeft een prachtig zoetzuur, kruidig aroma, vol zonneschijn. Sinaasappels zitten vol vitamines en mineralen, vooral vitamine C (ascorbinezuur), dat ervoor bekend staat om deugdzaam te zijn tegen fijne lijntjes en rimpels. De zeep heeft ook een zeer opwekkende essence, die een warme sfeer en een goed gevoel creŽert. Geschikt voor alle huidtypes. Bij doffe, verstopte huidtypes worden de poriŽn geopend. Ook zeer geschikt als shampoo voor normale tot vette haartypes.

14. Patchouli & Ginseng

Ginseng wordt reeds sinds de oudheid geprezen voor zijn deugdzame eigenschappen. Het versterkt het hart, stimuleert de bloedsomloop en het immuunsysteem in het algemeen. Extract van Syberische ginseng bestaat voornamelijk uit de complexe polysacchariden en verbonden glycoproteÔnes van de wortel Elcutherococcus senticosus. Wanneer men deze zeep aanbrengt, zullen deze ingrediŽnten een onzichtbare laag op de huid vormen, ze zal verstrakken en verzachten. Het gebruik van Syberische ginsengextracten is bovendien volledig veilig en niet giftig. Deze worden gecombineerd met essentiŽle olie van patchouli, die zeer heilzaam is voor de huid, vooral voor probleemtypes met gebarsten huid, dermatitis, schimmelinfecties, open poriŽn en rimpels.

15. AloŽ Vera & Nerolibloesem

Een fantastische zeep voor alle huidtypes met twee wonderen van de natuur. AloŽ vera heeft antibacteriŽle, antivirale en antischimmel eigenschappen. De natuurlijke, sappige gel wordt onttrokken en gebruikt omwille van haar grote heilzame werking voor de huid. Ze bevat tientallen voedingsstoffen en honderden actieve ingrediŽnten, die haar net deze heilzame eigenschappen schenken. AloŽ Vera is een ongelofelijke plant. Ze lijkt op een cactus, groeit in droge omstandigheden, maar behoort tot de familie van de lelie. Neroli heeft een verfrissend en kenmerkend, kruidig aroma met zoete en fleurige noten. Deze stof is niet giftig, niet irriterend, maakt de huid niet overgevoelig en heeft verjongende eigenschappen. Op natuurlijke wijze gekleurd met caroteenextract alsook gouden Goudsbloemblaadjes voor de textuur.

16. Rozen & Rozenbottel

Sensuele, aromatische essentiŽle oliŽn en bloemen met de toevoeging van geplette rozebottel, barstensvol vitamine C. We voegen essentiŽle olie van roosgeranium toe, wat een fantastische, balancerende olie is voor de huid. Deze olie normaliseert zowel vette als droge huidtypes, maar is tevens zacht genoeg voor gevoelige huidtypes. Ze kan ook helpen om verstopte poriŽn vrij te maken en ďluieĒ huid te wekken. Bovendien geeft ze een gezonde gloed aan bleke huidtypes. Samen met essentiŽle olie van rozenhout Ė die weefsel regenereert en werkt als zuivering, tonic en vochtinbrenger en zeer heilzaam is. Het toevoegen van hibiscusbloemen geeft de zeep een extra voordeel van een zacht scrubeffect.

17. Rode Wijn

Met verse druiven en Spaanse Rioja wijn. Deze zeep is zeer vet door de extra druivenpitolie, welke rijk is aan anti-oxidanten en vitamine E. Een natuurlijke huidbeschermer en vochtinbrenger. Druiven zijn therapeutisch voor de huid dankzij hun anti-oxiderende eigenschappen. Anti-oxidanten zijn de eerste defensie van de huid tegen veroudering en beschadiging door vrije radicalen. Deze zeep zal uw huid zacht zuiveren, verfrissen en beschermen. Geschikt voor alle huidtypes. Ervaar het subtiele aroma van zwarte vruchten met een zacht peperige tint en ondertonen van vanille en kruiden. Op natuurlijke wijze gekleurd met klei en plantaardig Indisch wortelpoeder.

18. Zeelavendel & Arame

Een minerale, rijke zeep, verrijkt met zeewier en antiseptische, helende essentiŽle oliŽn. De mens geniet al eeuwen van de voordelen van de vruchten van de zee. Zeeproducten zijn rijk aan mineralen zoals magnesium, kalium, ijzer en zink, welke allemaal bekend staan voor hun diepreinigende en antibiotische eigenschappen. Een combinatie van lavendel, Theeboomolie en het Japanse Aramezeewier herstelt de huid en werkt ontgiftend, verzachtend en is tevens een tonic. Zeer behulpzaam voor verstopte huidtypes die lijden onder cellulitis vermits deze combinatie van ingrediŽnten de circulatie bevordert. Ze is ook zuiverend en zeer goed voor probleemhuid omdat ze de huid zuivert en overtollige gifstoffen elimineert. Geschikt voor alle huidtypes, vooral probleemhuid, types met vlekkerige huid, acne en open poriŽn.

Een verbazingwekkende combinatie van wierook en essentiŽle olie van Ylang Ylang. De toevoeging van selderzaden helpt de huid te beschermen tegen ophoping van gifstoffen, zuivert en reinigt de huid. We maken de zeep vet met Argaanolie, rijk aan vitamine E en essentiŽle, natuurlijke vetzuren, die bekend staat om haar voedende, regenererende, herstructurerende eigenschappen en de zeer belangrijke mogelijkheid om de celstructuur te vernieuwen alsook de elasticiteit van de huid te verbeteren. EssentiŽle olie van Ylang Ylang heeft de fantastische eigenschap om de huid weer in evenwicht te brengen en is geschikt voor zowel zeer vette als zeer droge huidtypes en ook zeer voordelig voor de haargroei en de gezondheid van de hoofdhuid. EssentiŽle olie van wierook is zeer bekend om haar anti-verouderende eigenschappen en geeft de zeep een heerlijk aards, kruidig en rokerig aroma. Geschikt voor alle huidtypes, vooral droge en rijpere huid en huidtypes met rimpels. Ook zeer geschikt voor de vette huid die uit evenwicht is.

20. Vanille

Triglycerides van natuurlijke vetzuren, gemaakt van de bonen van de cacaoboom, zorgen ervoor dat cacaoboter een fantastische vochtinbrenger is, die droge, geÔrriteerde en gebarsten huid verzacht en beschermt en rimpels en striemen vermindert. Vanille is een zeep die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. Het is een uitstekende scheerzeep en heeft een rijk, lichtjes zoet en intens aroma. Het schuim maakt de huid glad en zijdezacht. Geschikt voor alle huidtypes, vooral droge, rijpere huid of huid met rimpels.

Zoals reeds aangekondigd komen er eind april 8 nieuwe soorten SQ-Base in de handel.

De namen, ingrediŽnten en werking verklappen we reeds in de catalogus.

 

Naast de SQ-Base verschijnt een nieuwe lijn natuurzepen: "SQ-Pure"

Deze lijn omvat 22 soorten 100% natuurlijke koudbewerkte zeep op basis van olijfolie.

Soorten als Rode Wijn en Griekse Yoghurt maken ook deze zepen uniek in samenstelling.

 

Met deze nieuwe zepen verschijnen ook onze SQ-Scrubs en SQ-Tabs.

 

Tevens werken wij aan 100% natuurlijke verzorgingscrŤme's :

SQ-Body, SQ-Hands, SQ-Feet, SQ-Face.

 

In het najaar maken we onze 100% natuurlijke Bath & Body lijn compleet met:

SQ-Lips en SQ-Milk.

 

GEŌNTERESSEERDE VERKOOPPUNTEN KUNNEN ZICH REEDS INSCHRIJVEN I.V.M. EXCLUSIVITEIT PER STREEK.

 

 

SoapQueen Glycerinezeep:

 

Onze glycerinezeep krijgt ook een flinke update!Er wordt kwalitatief nog een tandje bij gestoken door extra toevoeging van AloŽ Vera, Shea boter, Geitenmelk en Cacaoboter.

 

Het assortiment wordt verruimd met onder andere Witte Lelie-Ginsing, Ozon, Finse Den, ReÔncarnatie, Pacific, Sara's Zeep, Ultra Violet, Calvin Klein, Middernacht en Mango.

 

Alle 1 kg blokken worden omgetoverd naar 1,15 kg terwijl de prijs onveranderd blijft.

 

Productie methodes:

 

In principe zijn er twee methodes om zeep te maken, een koud procťdť en een warm procťdť. Eenvoudig gesteld wordt tijdens het koud procťdť zeep gemaakt zonder extra warmte toe te voegen. Het is onmogelijk om echt ďkoudeĒ zeep te maken omdat zeep het eindresultaat is van een proces dat men ďverzepingĒ noemt. Hierbij worden oliŽn en vetten gecombineerd met een alkalische stof, die samen een zout (zeep) als eindproduct hebben. Dit soort chemische reactie is exothermisch. Met andere woorden, het creŽert warmte op een natuurlijke wijze zonder invloeden van buitenaf. De alkalische stof, die gebruikt wordt om zeep te maken, is natrium hydroxide (NaOH) en een ďloge vloeistofĒ is de alkalische vloeistof die ontstaat door pure NaOH op te lossen in water. Omdat de zeep op een natuurlijke wijze opwarmt tijdens het verzepingsproces bereikt het niet de extreme temperaturen die tijdens het warme procťdť op een kunstmatige manier gecreŽerd worden. De belangrijkste factor bij onze keuze van het koud procťdť is dat de delicate en waardevolle vetzuren van de oliŽn in het recept intact blijven. Bij het warme procťdť wordt de zeep ďgekooktĒ in een dubbele ketel of oven en wordt het verzepingsproces geforceerd. In sommige productieprocessen wordt de zeep dagen lang gekookt (bv. bij de Marseille methode). U kan zich dus inbeelden dat er in het eindproduct weinig goeds achterblijft. Men kan dit vergelijken met het koken van groenten. Wanneer men de groenten zachtjes stoomt of roerbakt, haalt men voordeel uit de vitamines en mineralen die de groenten bevatten. Wanneer men de groenten echter gedurende lange tijd hardhandig kookt, zullen alle voedende elementen verdwenen zijn.

Er is nog een andere methode om zeep te maken, die niet echt in ťťn van beide genoemde categorieŽn valt. Bedrijven kopen ďzeepnoedelsĒ aan, een kant-en-klare zeepbasis die doorgaans bestaat uit een mix van palm- en kokosnootolie maar ook dierlijke vetten. De noedels worden gesmolten, geur- en kleurstoffen worden toegevoegd en ze worden in zeepblokjes of verscheidene chique vormen geperst. De meeste moderne, commerciŽle zepen worden bij hoge temperaturen in een vacuŁm verwerkt, hetgeen de verzeping versnelt en zo een snellere turn-over bewerkstelligt. CommerciŽle zepen zijn vaak agressief, maken de huid droog en veroorzaken jeuk Ė waarom? Voornamelijk door het gebrek aan glycerine. Glycerine is zo waardevol in de cosmeticawereld en voedingstoepassingen dat zeepbedrijven zich realiseerden dat ze meer geld konden verdienen door het nevenproduct van zeep te verkopen dan de zeep zelf. Om dit goed te maken en om een langer houdbaar product te bekomen, wordt vers gekookte zeep tussen gekoelde stalen rollers geperst. Daarna wordt ze versnipperd en worden er plastificeerstoffen toegevoegd om de zeep hard en glanzend te maken. Vervolgens worden ook geur- en kleurstoffen toegevoegd om de zeep aantrekkelijker te maken, samen met bewaarstoffen zodat de zeep ďeindeloosĒ bewaard kan worden. Tenslotte wordt de zeep onder zeer hoge druk in een bepaalde vorm terug samengeperst en in een mooi papiertje verpakt. Dit wordt ďmolenzeepĒ genoemd. Vaak bevatten deze zepen dierlijke vetten. Zoek op het label naar ďsodium tallowateĒ Ė dit is namelijk reuzel (bah) !!

Echte zeep, gemaakt door een vakkundige, professionele zeepmaker, heeft een pH-waarde tussen 9 en 10. Het is een fabeltje dat de huid pH-evenwichtige producten nodig heeft. Het maakt niet uit waarmee u uw gezicht wast, vermits een gezonde huid zichzelf op natuurlijke wijze terug in balans brengt binnen 1 tot 2 uren. De enige manier om de pH-waarde van zeep te verlagen is detergenten toevoegen (bv. SLS Ė sodium lauryl sulfaat) en dat is de reden waarom grote commerciŽle bedrijven hun zogenaamde ďzeepĒ met een lage, neutrale pH-waarde van +/- 7,5 verkopen. Dit is geen echte zeep en ze kan schadelijk zijn voor de huid en deze uitdrogen, waardoor problemen als allergieŽn, eczema, dermatitis en psoriasis ontstaan.

Tot slot:

En tot slot zijn de SQ-Pure zepen ook geweldig geschikt als solide shampoo. Dit is ťťn van de zaken die ons geweldige tevredenheid schenkt. Het is ontzettend schrikbarend om te denken aan die miljoenen plastic flessen, die gebruikt worden om shampoos op basis van detergenten te bewaren. Deze zijn gewoonlijk op basis van het detergent sodium laureth sulfaat of sodium lauryl sulfaat. Deze zijn ruw voor de huid en werden in vele landen verboden omwille van hun mogelijk kankerverwekkende, destructieve effecten voor het lichaam. Onze zeep is perfect om het lichaam te wassen in bad of onder de douche en dus ook een schitterende shampoo. U zal wel uw haar een paar keer moeten wassen om alle restanten van shampoo op basis van detergenten te verwijderen. U zal merken dat uw haar daarna zacht en vol is. De meeste mensen hoeven achteraf niet eens een conditioner te gebruiken.

 

 

 

GROOTHANDEL

CHOCOLADE ZEEPLETTER

BADPRODUCTEN

ZEEPJES

RELATIEGESCHENKEN

BADPRODUKTEN

Zeepwinkel en groothandel in zeep, hoofdzakelijk natuurzeep

SQ staat voor SoapQueen. Een prachtige zeepwinkel in Bergen op Zoom. ÖWorkshops en kinderfeestjes bij SoapQueen. Blauwehandstraat 12, in een historisch pand: Het Wapen van Aragon. Ons assortiment in de zeepwinkel bestaat uit meer dan 300 soorten zeep, afkomstig uit verschillende landen. Originele Zeep uit ItaliŽ, Mexico, Frankrijk, Engeland, SiciliŽ, Nederland, enz. Soapqueen verkoopt ook aanverwante badartikelen zoals badschuim, douchegel, badzout, badconfetti of zeepconfetti, badparels, bruisballen en andere bruisproducten, zeepkrijtjes of badstiften,badprodukten, enz. Naast verzorgingsproducten verkopen we ook badkameraccessoires zoals zeepdispensers, zeepbakjes, nylon sponzen, natuursponzen, badtextiel voor kinderen. Alle artikelen worden verkocht als originele geschenken maar ook voor eigen gebruik. Bij aankoop van een originele zeepdispenser wordt deze gratis opgevuld met kwaliteitszeep naar keuze. Keuze uit lavendelzeep, oceaanzeep en rozenzeep. Zeepwinkel en groothandel in zeep. Natuurzeep en glycerinezeep. Originele badproducten en verzorgingsproducten. Online zeep bestellen in de webwinkel. Leverancier van exclusieve zeep. Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Sittard, ís Hertogenbosch, Alphen a/d Rijn, Apeldoorn, Breda, Roosendaal, Deventer, Eindhoven, Leiden, Middelburg, Oosterhout, Sittard, Uden, Utrecht, Zaandam, Roosendaal. Onze zeepwinkel is uniek in NederlandÖ een leuke Soap Story over de Zeepkoningin. Lier, Gent, Bergen, Oudenaarde, Turnhout, Antwerpen, Brussel, Mechelen, Waasland Shopping Center, Wijnegem Shopping Center. Informatie. Alle info over zeepwinkels Öin dit boekje vind je alles over zeepwinkelsÖ Amsterdam, BrusselÖ Wij hebben eveneens een webwinkel of webshop waar je online zeep en natuurzeep kan bestellen.

Zeep in Groothandel

Meer dan 300 soorten zeep. Zeepwinkel en groothandel in zeep. ZeepjesÖ 10% korting op online bestellingen bij onze zeepwinkel.Originele huwelijksbedankjes en geboortebedankjes bestaande uit zeep en aanverwante producten. Uw logo in zeep. SoapQueen zeepgroothandel in natuurzeep en glycerinezeep. Distributeur en importeur en producent van natuurzeep, zeepconfetti of badconfetti, badkaviaar, zeepkrijt of badkrijt. Buiten distributie van zeep en badconfetti of zeepconfetti ook distributeur van bruisproducten en badtextiel voor kinderen. Eveneens importeur van Mexicaanse natuurzeep. ZeepjesÖ kerstpakketten en eindejaarsgeschenken voor bedrijven.Groothandel geschenkpakketten met badartikelen en zeep. Kerstpakkettengroothandel met leuke gift sets.

Groothandel in natuurzeep

Wij zijn niet alleen een zeepwinkel maar ook groothandel in zeep, badproducten en kinderbadtextiel. We hebben een prachtig assortiment natuurzeep en glycerinezeep in groothandel. Veel verkochte badproducten van onze groothandel zijn badkaviaar, zeepconfetti of badconfetti, en bruisdiertjes. Prachtige collectie natuurzeep in groothandel. Onze glycerinezeep is ook in groothandel te verkrijgen. Niet alleen groothandel van zeep maar ook groothandel bruisproducten, zeepconfetti of badconfetti, groothandel badkaviaar. Dit jaar voornamelijk uitbereiding groothandel in natuurzeep. Prachtig assortiment natuurlijke zepen met etherische oliŽn, plantenoliŽn en kruiden.Onze zeepgroothandel is gespecialiseerd in natuurzepenÖzeepjes. Zeep inkopen bij SoapQueen. Kwaliteit voor een lage prijs. Wederverkopers kunnen bij ons zeep inkopen.

SQ Natuurzeep in ons SoapParadise.

Prachtige en zeer uitgebreide collectie luxe natuurzepen van ons eigen merk. De serie natuurlijke zepen bestaat uit 33 soorten vers met de hand gemaakte zeep. De zeep wordt vervaardigd volgens het koud bewerkingsprocťdť op basis van palmolie, kokosolie, sojaolie en organische shea-boter. Naast deze oliŽn ook nog jojobaolie, zonnebloemolie, enz. Elke zeep wordt gevormd door zijn eigen unieke en rijkelijke combinatie van bloemen- en plantenoliŽn, etherische oliŽn zoals lavendelolie en kamilleolie,en verse organische kruiden. De gehele collectie is leverbaar in voorverpakte blokjes van 90 gram voorzien van een origineel label met informatie over de zeep of in blokken van 1kg waar men zelf stukken kan afsnijden. We leveren ook houten displays met een mahonie finish voor 64 voorverpakte stukken. Onze natuurzeep is handgemaakte zeep. Eveneens groothandel natuurzeep. Prachtige natuur zepen of natuurlijke zepen. Onze natuurlijke zeep heeft een verzorgende werking. Goed voor droge huid, vette huid, eczeem.Eveneens aromatherapie met verzorgende werking. Wij staan steeds open voor suggesties omtrent ontwikkeling van nieuwe zepen en natuurzeep.Zwarte natuurlijke zeep op basis van olijfolieÖzeepjes

Kado Idee of kadoidee

Voor het leukste kado idee moet je bij SoapQueen zijn. Het SoapQueen Kadoidee is origineel en leuk. Wij denken met u mee voor een origineel kado idee van hoge kwaliteit. Kado idee met zeep. Een leuk idee voor een kado met zeep en badartikelen. Een origineel cadeau idee vind je bij SoapQueen. Wij bedenken voor u het leukste kado idee of cadeau idee. Wij vervaardigen zeer leuke cadeautjes met zeep en badartikelen. ÖHet leukste kadoidee van Bergen op Zoom vind je bij SoapQueen.

Zeepwinkels

De koningin onder de zeepwinkels Nederland en BelgiŽ. Het aantal zeepwinkels nemen toe in Noord-Brabant, Zeeland, Roosendaal Limburg, Zuid-Holland, Gelderland, Noord-Holland, Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland, Overijssel. Zeepwinkels West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Brabant, Limburg, Henegouwen, Brussel, Duitsland, Frankrijk, Engeland. Informatie zeepwinkels.

Glycerinezeep

Zeer uitgebreide en kleurrijke collectie glycerinezeep van ons eigen merk met allerlei geuren van fruit, groente, noten en zelfs chocoladezeep en koffiezeep. Deze serie biedt ook zeepbonbons of zeeppralines. Zeepbonbons met Vanille, chocolade, koffie, banaan, enz. Buiten zeeppralines zijn er ook zeeplollies of zeeplollyís in allerlei geuren en kleuren. Ook zijn er prachtige zeeptaarten van glycerinezeep. De Lavendelzeep is zeer populair. Eveneens groothandel glycerinezeep.

Bruisballen

Allerhande bruisballen en bruisproducten al dan niet met een verrassing erin. Bruisballen zijn ook leuk als relatiegeschenken voor bedrijven Naast bruisballen ook bruisdiertjes.. Onze groothandel biedt ook bruisproducten naast zeep. We verkopen ook bruisballen met badschuim erin. Chapter bath fizzer bruistabletten. Een bruisbal met een roosje of een bruisbal met een verrassing erin. Een SQ bruisbal bevat enkel hoogwaardige natuurlijke ingrediŽnten.

Workshops KINDERFEESTEN Ė PERSONEELSFEEST

Onze Soap-Meetings zijn zeer originele workshops waar men zelf zeep kan maken. Als kinderfeestjes en bedrijfsuitjes of een originele verjaardag. Ieder mag zijn eigen zeep zelf gieten in zeepmallen. Iedereen mag zijn eigen handgemaakte zeep mee naar huis nemen. Tijdens de avond van de workshops geniet men ook van 15% kassakorting. Ook op de basisproducten om zelf thuis zeep te gieten. Tijdens de workshops doen we niet de verzeping. Wel worden er allerlei technieken aangeleerd en kan men vooral gezellig en creatief bezig zijn met zeep. Soap-Meeting

Een Soap-Meeting of workshop zelf zeep maken als bedrijfsuitje, verjaardag of vrijgezellenavond: Een gezellig onderonsje waarbij enkele basisvaardigheden worden aangeleerd. U krijgt de kans om dit zelf eens te proberen en uw eigen creativiteit hierbij te gebruiken. De gemaakte stukken mogen mee naar huis genomen worden. (t.w.v. 30,00 euro) Inschrijven kan in groepen van 6 tot 10 personen of individueel op de door ons geprikte datum. De Soap-Meeting worden gegeven op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag. Telkens van 19u00 tot 22u00. Prijs: 39,00 euro per persoon inclusief drank en borrelhapjes. Op de avond van de Soap-Meeting geniet u tevens van 15 % korting op elke aankoop uit de winkel. Ook op de basisproducten zodat u het thuis nog eens kan overdoen. Neem contact op voor reservatie. Telefonisch, via mail of kom eens langs in de winkel. Bij reservering vragen wij een aanbetaling van 15,00 euro per persoon. Tot soaps!! SoapQueen Ė Blauwehandstraat 12 Ė 4611 RL Ė Bergen op Zoom Ė 0164/254900

Kinderfeestjes in Bergen op Zoom en Roosendaal

Onze Soap-Partyís zijn originele en creatieve kinderfeestjes in Bergen op Zoom, Roosendaal, Oudenbosch, Zeeland, waar de kinderen zelf zeepjes en badzout mogen maken. Tijdens het kinderfeestje krijgt de jarige een cadeautje en mag als eerste zeep gieten. Deze leuke kinderpartijtjes worden gehouden op woensdag en zaterdag. Kinderfeestjes of kinderpartijtjes in Neerpelt, Lommel, Roosendaal, Eindhoven, Tilburg.Tot Soaps! Wij verhuren ook boxen om zelf thuis kinderfeestjes te organiseren. De verhuurkisten bevatten al het nodige materiaal om zelf zeepjes te maken op je eigen kinderfeestje. Verhuurkisten of verhuurboxen om zeep te maken op eigen. kinderfeestjes. De leukste zeepfeestjes houd je bij SoapQueen. Tijdens een zeepfeestje kunnen de kinderen zelf zeepjes, badzout en lipbalsem maken. Het zeepfeestje kan gehouden worden bij SoapQueen of aan huis.

SoapQueen webwinkel

Webwinkel met allerlei zeep van over de hele wereld.

Kinderfeestjes op locatie of bij u thuis - KINDERFEEST

We verzorgen ook kinderfeestjes in omgeving Lommel, Neerpelt, Achel, Eindhoven, Roosendaal,Tilburg. De kinderpartijtjes worden gehouden bij u thuis of op locatie naar keuze. Kinderfeestjes Lommel. Kinderfeestjes Neerpelt. Kinderfeestjes Eindhoven. Kinderfeestjes Tilburg. Tijdens de kinderfeestjes mogen de kinderen zelf zeep gieten en badzout maken. Kinderpartijtjes zeep maken in Lommel, Neerpelt, Achel, Eindhoven, TilburgÖ zelf zeep maken voor kinderen met de doe het zelf kids kit. Zelf zeepjes maken voor kinderen.

Huurkisten of huurboxen voor kinderfeestjes zeepjes maken. KINDERFEESTEN

De Doe-het-zelf-kids-kit zijn boxen of kisten met al het materiaal voor een leuk kinderfeestje bij u thuis waar de kinderen zelf zeep kunnen maken. De verhuurkisten voor zeepfeetjes zijn makkelijk op te halen met de auto. Bij SoapQueen stop je voor de deur met de auto. Omgeving Bergen op Zoom, Roosendaal, Goes, Zeeland, Hoogerheide, Oudenbosch, Halsteren, Tholen. Binnenkort ook verhuur van de kisten of boxen voor kinderfeestjes in omgeving Eindhoven, Lommen, Neerpelt, Achel.

Bedrukte zeepjes

Wij kunnen ook zeepjes bedrukken met naam en datum. Dit is ideaalvoor originele kraambedankjes, kindertraktaties of traktaties voor een huwelijk. De zeepjes om te bedrukken worden altijd vers gemaakt en met de hand gestempeld. Mooi voor originele geboortemanden. Uw logo in een stuk zeep gedrukt als relatiegeschenk. De bedrukte zeepjes zijn ook leuk als huwelijksbedankjes. De bedrukte op gepersonaliseerdezeepjes zijn ideaal als traktaties of bedankjes voor communies. Kleurrijke letterzeepjes om namen mee te vormen.

Bedankjes of traktaties

Originele bedankjes en traktaties voor communies, huwelijken, geboortes. Leuke traktaties voor communie. Originele bedankjes voor huwelijk en geboorte. Vorm een naam met letterzeepjes. Leuke SoapsÖ

Kraamborrel

Bent u zwanger? We hebben tal van mogelijkheden voor originele en leuke traktaties bij de kraamborrel. De kraambedankjes kunnen door ons worden gepersonaliseerd met een etiket, een kaartje of in de vorm van bedrukte zeepjes. We verkopen ook tal van leuke originele kraamcadeautjes in allerlei prijsklassen. Ook maken we leuke zeeptaarten als kraambedankjes. Originele zeep en badproducten zijn ideaal voor leuke geboortemanden samen te stellen. Zeep en badproducten in plaats van doopsuiker.

Kindertraktaties

Originele en leuke traktaties voor kinderen met verjaardag en communie. Hierbij maken we gebruik van zeepconfetti of badconfetti, zeepkrijt of badkrijt, badkaviaar. We kunnen ook zeepjes bedrukken.

Huwelijksbedankjes

We verzorgen ook originele en leuke traktaties als bedankjes voor een huwelijk. Huwelijksbootjes van zeep met een zeiltje erop. Ook prachtige zeeptaarten in verschillende niveaus mogelijk. De champagneglazen met zeepconfetti of badconfetti zijn zeer populair. Soms wordt er ook badkaviaar in gedaan.

Kraambedankjes of geboortebedankjes

Originele bedankjes voor bij geboortes en huwelijken. Zeeptaarten, bedrukbare zeepjes, letterzeepjesÖ

Zeepconfetti

SoapQueen is ook klein- en groothandel in zeepconfetti. De Badconfetti is in verschillende vromen, geuren en kleuren verkrijgbaar. De badconfetti wordt veel gebruikt als traktaties voor kinderen.

Bibabad

Het Bibabad is een geweldig alternatief voor een vast ligbad en bestemd voor kinderen tot 7 jaar. Bibabad is makkelijk mee te nemen op vakantie of te gebruiken in de tuin. Bibabad kan in een handomdraai in de douche worden geÔnstalleerd.

Zeeptaarten

Een zeeptaart op maat als kraambedankjes of huwelijksbedankjes. U kiest zelf de geur en kleur van de zeeptaart alsook de grootte en het aantal stukken van de zeeptaart. De zeeptaart wordt ook in groothandel geleverd.

Relatiegeschenken

Wij hebben verschillende methoden om een logo in zeep te gieten of te drukken. Ideaal als relatiegeschenken voor bedrijven.Een exclusieve zeep met uw logo. Het logo kan in de zeep gedrukt of gegoten worden. Zeepjes met logo. Groothandel in relatiegeschenken.

Kerstpakketten in groothandel

ARRAN AROMATICS BADPRODUCTEN

MADES COSMETICS BADPRODUKTEN

Wij maken ook kerstpakketten met zeep en bruisproducten voor kleine en grote bedrijven. In de winkel liggen ook steeds tal van originele kerstgeschenken met verzorgingsproducten en zeep. Kerstpakketten met originele en exclusieve zepen en badproducten. Prachtige kerstpakketten en eindejaarsgeschenken voor bedrijven, gevuld met luxe badproducten. Samengestelde gift sets voor bedrijven als kerstpakket of eindejaarsgeschenk. Eindejaarsgeschenken met badproducten en zeep. Leuke gift sets voor bedrijven als eindejaarsgeschenk. Groothandel kerstpakketten. De kerstpakkettengroothandel met leuke samengesteldegeschenkpakketten met badprodukten.

Designzeep

Onze designzepen zijn gemaakt op basis van glycerine met toevoeging van AloŽ Vera en vitamine E. Deze decoratieve zepen zijn verkrijgbaar in meer dan 100 soorten designzeep met tal van themaís voor alle gelegenheden. De designzepen worden vaak gebruikt als relatiegeschenken voor bedrijven. Het logo van uw bedrijf in een prachtige designzeep gegoten. Erg decoratieve zeep en gezond voor de huid.

OLIJFZEEP

Deze pure olijfzeep is afkomstig uit FrankrijkÖ De zuivere olijfzeep uit ItaliŽ voorkomtÖ

LAVENDELZEEP met een pareleffect. Daarnaast ook lavendelzeep met geitenmelk.

KOKOSZEEP

AFRIKAANSE ZWARTE ZEEPmet tea tree voor een helende werking. Deze Afrikaanse zwarte zeep bevat 20 % shea boter.

Geschenkartikelen

Allerhande originele geschenkartikelen van met zeep. De klant kan zelf geschenkpakketten samen stellen met zeep en badproducten uit onze winkel. We beschikken ook over reeds samengestelde geschenkpakketten.

Bergen op Zoom

Unieke zeepwinkel te Bergen op Zoom met meer dan 300 soorten zeep. Onze zeepwinkel ligt op de route van de stadswandeling van Bergen op Zoom. Workshops en kinderfeestjes zeep maken te Bergen op Zoom. Originele relatiegeschenken Bergen op ZoomÖ leuke kerstpakketten voor particulieren en bedrijven in Bergen op Zoom.

Etherische oliŽn

In onze lijn natuurzepen maken wij hoofdzakelijk gebruik van vele etherische oliŽn zoals jeneverbesolie, muntolie, lavendelolie, enz.De natuurzeep bevat ook nog eens tal van organische bloemen en kruiden.

Emotiebadzout

Bij dit unieke emotiebadzout wordt gebruik gemaakt van allerlei etherische oliŽn en kruiden. Het badzout wordt in een badei of zakje gedaan en zo in het water gehangen.

Bruisproducten

Buiten originele bruisballen hebben we ook bruiseieren en bruisharten met een romantische boodschap erin. Tal van andere bruisproducten in leuke vormen en kleuren. De bruiseieren zijn een origineel Paasgeschenk. Ook leuk in paaspakketten. We verpakken ze per 6 stuks waarvan 2 bruiseendjes. Dit zijn leuke originele cadeautjes voor Pasen. De bruisproducten zijn ook ideaal als originele relatiegeschenken of traktaties. De bruiseendjes, bruiskikkertjes en bruisbeertjes zijn verkrijgbaar in vier kleuren. Chapter bath fizzer tablet in 5 verschillende kleuren. Badprodukten.

Etnozeep

De Etno is een zeep afkomstig uit ItaliŽ. Niet te verwarren met de Etna zeep uit SiciliŽ. Deze zepen zijn allebei gemaakt op basis van olijfolie. 100 % natuurlijk met toevoeging van verscheidene essentiŽle oliŽn en organische kruiden. De Etno lijn biedt ook verzorgende scheerzeep op basis van olijfolie. Een hoogwaardige olijfoliezeep.

ETNA COSMESI

Zeep als een kaasje

Etna Cosmesi maakt op ambachtelijke wijze fraaie zeepjes in de vorm van ricottine, een typisch Siciliaans kaasje. Etna zeep is gemaakt op basis van 100% olijfolie met toevoeging van typisch Siciliaanse planten en kruiden. Waan u op het Siciliaanse platteland met geuren als fico d'India, citrus, lavendel, lava dellíEtna, honing en bijenwas

Olijfoliezeep

Savon de Marseille met 72% olijfolie, palmolie of lavendelolie. OlijfoliezeepÖ. Savon de Marseille in blokken van 200 gram, 300 gram, 400 gram en 600 gram.

El Bano de Maria

Deze hoogwaardige natuurzeep wordt gemaakt in Mexico op basis van olijfolie, palmolie, kokosolie en sojaolie. El Bano de Maria is een lijn met verzorgende producten en zepen. De productenlijn El Bano de Maria wordt gemaakt in Mexico op natuurlijke basis. De serie bied ook melkbadpoeder. CreŽer een heerlijk melkbad met enkele lepels van dit melkbadpoeder. Je voelt je net Cleopatra in zoín melkbad.

Fresh Body Market

Fresh Body Market is een unieke en verzorgende lijn met allerlei zepen en verzorgingsproducten gemaakt met organisch fruit, groenten en noten. De Fresh Body Market wordt verpakt als voedingsmiddelen met datum erop om de versheid van deze originele badproducten aan te tonen. Fresh Body Market voor persoonlijke lichaamsverzorging. Planet Bomb en Fresh Body Market hebben tal van exclusieve badproducten. Neem een heerlijk melkbad met kokosmelk, cacaomelk of aardbeimelk. Deze heerlijke verzorgende badmelk is tevens ook badschuim.

Badparels

Onze badparels zijn gevuld met hoogwaardige badolie. De Badparels zijn verkrijgbaar in vele originele leuke vormen.Badparels zijn ook leuk als relatiegeschenken voor bedrijven of traktaties.

Kinderbadtextiel

Klein- en groothandel in leuke badjasjes voor kinderen. Ook originele dieren washandjes. Verkrijgbaar in 5 soorten: beertjes, aapjes, varkentjes, kikkertjes en eendjes. De kinderbadjasjes hebben dezelfde dieren motieven als de kinderwashandjes. Badtextiel van Rube & Rutje. Het Rube&Rutje badtextiel is van zeer goede kwaliteit.

United colors of benetton

Het kleurrijke badtextiel van Benetton is ideaal om leuke geschenkcombinaties te maken met onze badproducten. Washandjes van United colors of benetton en gastendoekjes van benetton. Voor elk product ei er wel een leuke kleur te vinden in de collectie van United colors of Benetton badtextiel of badlinnen.

Kinderboeken

SoapQueen heeft een kinderboekje van De Zeepkoningin uitgebracht. Het is een zelf geschreven kindersprookje dat gebaseerd is op de naam van het historische pand van onze zeepwinkel: Het Wapen van Aragon. Ook is de Peperbus van Bergen op Zoom er in verwerkt. Het boekje is ontworpen zodat het kan gebruikt worden als voorleesboek en als kinderboekje om te leren lezen.

Planet Bomb

De serie van Planet Bomb is een prachtig en zeer uitgebreid assortiment exclusieve en originele bruisproducten en zepen. Planet Bomb heeft niet alleen niet alleen originele bruisballen maar ook leuke zeepballen. Fresh Body Market en Planet Bomb hebben tal van exclusieve badproducten.

Zeepbellenmachines

SoapQueen kan ook zeepbellenmachines leveren. Zowel verkoop en verhuur van zeepbellenmachines. Ideaal voor zeepbellen op feestjes en evenementen.

Treets

De producten van Treets zijn ideaal om geschenk pakketten samen te stellen. Een mooie kleurrijke en stijlvolle verzorgingslijn met natuurlijke producten.

The bath and body company

Kadeaupakketten of geschenkpakketten

Wij helpen u bij het samenstellen van originele geschenken. Mooie pakketten als kerstgeschenk of relatiegeschenk. U kan natuurlijk ook uw eigen geschenk pakket samenstellen.

Webwinkel of webshop zeep bestellen online

Onze site heeft niet meteen het uiterlijk van een webwinkel of webshop in zeep, maar al onze badartikelen zijn ook online te bestellen via internet en aan huis leverbaar. Gezellig winkelen via het web op onze site.Leuke webwinkel met zeep en badproducten. Online zeep bestellen bij onze webwinkel of webshop met allerlei exclusieve zeep. Voordelig online zeep bestellen via onze site. Zeep kopen en bruisballen kopen via internet.

Badkaviaar

In onze groothandel is ook badkaviaar te verkrijgen. Badkaviaar is een luxe vorm van badzout verkrijgbaar in vele kleuren en geuren. Badkaviaar wordt vaak gebruikt als kraambedankjes voor traktaties bij geboorte of de kraamborrel. De witte badkaviaar is mooi in een champagneglas als huwelijksbedankjes.

Basisproducten voor zeep

Wilt u zelf workshops of kinderfeestjes geven waar men zelf zeep kan maken? Wij kunnen voordelig grondstoffen of basisproducten leveren om zeep te gieten. Ook leuke zeepmallen in allerlei vormen. SoapQueen levert ook grondstoffen om bruisballen en bruisproducten te maken. Goedkoop zeepbasis om zelf te gieten. Naast Zeepbasis ook geurolie, kleurstof en andere grondstoffen om zeep te gieten.

Handgemaakte zeep en koud bewerkte zeep

Onze natuurzeep en glycerinezeep zijn handgemaakte zepen. Onze handgemaakte zeep wordt vers gemaakt. Wat dacht u van een heerlijke zeeptaart, met de hand gemaakt.

Badolie

Verschillende soorten badolie met en zonder toevoeging van etherische oliŽn.Naast badolie ook massageolie.

Kaarsen

SoapQueen heeft tevens een ruim assortiment kaarsen. Vooral grote sfeerkaarsen van hoge kwaliteit. Maar ook kleine geurkaarsen.

Bedrijfsuitjes

Onze workshops zeep maken zijn een leuk idee voor originele gezellige bedrijfsuitjes.De bedrijfsuitjes kunnen georganiseerd worden om maandag, dinsdag en donderdag. Telkens van 19 tot 22 uur.

Valentijnsgeschenken

Leuke en originele geschenken voor Valentijn. Onze leuke originele Valentijnscadeauís zijn een schot in de roos. Uw Valentijn kan niet meer stuk met originele zeep en badproducten. De zeepconfetti of badconfetti in hartjesvorm is zeer populair met Valentijn.

Zeepkrijt of Badkrijt

Onze badstiften zijn verkrijgbaar in 6 kleuren. Het zijn kindvriendelijke zeeppotloden of zeepkrijtjes waar de kinderen mee op bad kunnen tekenen. Het zeepkrijt wordt zeer veel gebruikt als traktaties voor kinderen op school of bij verjaardagspartijtjes.

Moldable Soap

Nieuw in ons assortiment is de Moldable soap of kleizeep. Het is een boetseerzeep voor kinderen om mee te kleien in bad of douche. Eigen vormpjes maken met de boetseerzeep of kleizeep.

Odoroso

De producten van Odoroso hebben grote exclusiviteit. Odoroso volgt continu de laatste trends op de markt. De doelstelling van Odoroso is om producten op de markt te brengen van een hoge kwaliteit, die niet op dieren getest zijn getest en bestaan uit natuurlijke ingrediŽnten en daardoor, buiten ďmooi en leukĒ, ook verzorgend zijn. Odoroso is een groothandel in zeep en aanverwante artikelen op natuurlijke basis.

Wepa Beau Geste

Wepa Beau Geste - Groothandel met een eigen productie in woondecoraties. Gespecialiseerd in artikelen voor de woonkamer, keuken en badkamer. Wepa Beau Geste heeft ook een eigen merk. Natureís Best producten zijnhoogwaardige producten.

Rube&Rutje

Rube&Rutje zijn twee leuke karaktertjes. Rube & Rutje is een zeer leuke en uitgebreide lijn accessoires met twee karaktertjes, Rube en Rutje. Rube & Rutje badkamer biedt leuke tandenborstelhouders en origineel badtextiel van hoge kwaliteit.

Ice cream soap

Wij verkopen ook ice cream soap base. De ice cream soap is een zachte zeep die een beetje op schepijs lijkt.

SoapQueen groothandel zeep.

Arran Aromatics

Öde leverancier van Arran Aromatics. De badproducten van Arran Aromatics hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. Arran Aromatics heeft een uitgebreide badproducten range, waaronder Waterbabe, After The Rain, For Men, Lili, Expressions. Gift sets of geschenkpakketten van Waterbabe badproducten zijn ideaal als kerstpakket of eindejaarsgeschenk voor bedrijven. Gift sets of samengestelde pakketten van Lili badproducten zijn ideaal als kerstpakketten of bedrijfsgeschenken. Gift sets of gescehnkpakket van Expressions zijn ideaal als kerstpakket of eindejaarspakketten voor bedrijven. Kerstgeschenken of kerstpakketten met badproducten van After The Rain. Deze productlijnen van Arran Aromatics zijn ideaal voor bedrijven als samengestelde geschenkpakketten of gift sets. Ömet groothandel van Waterbabe, Lili, Expressions, After The Rain.

Mades Cosmetics

Ömet de leverancier van Mades Cosmetics. Ömet groothandel van Mades Cosmetics badproducten, waaronder de So Me, Icon Moods, MDS male en MDS femaleÖ

So Me

So Me is een jeugdige reeks bad- en verzorgingsproducten in een leuk jasje. So Me is een ideale lijn voor tieners.

The Feel Good Company

Groothandel The Feel Good Company heeft een zeer ruim assortiment badproducten. The Feel Good Company is tevens verdeler van Mades Cosmetics. Badproducten van Arran Aromatics.

MDS Cosmetics Male

MDS Cosmetics Male is een stijlvolle lijn verzorgende badproducten of badprodukten speciaal voor mannen.

Icon Moods Bath and Body Care

Icon Moods is ideaal voor het samenstellen van mooie betaalbare geschenkpakketten of voor eigen gebruik.

Een strakke kleurrijke lijn bad- en verzorgingsproducten. Bij deze lijn van Icon Moods beperken de kleurstoffen zich tot het label waardoor u ze niet op uw lichaam hoeft te smeren. Deze productenlijn is kwa kleur perfect te combineren met onze collectie van United Colors of Benetton.

El Reina del Jabon

Binnenkort breiden we ons eigen merk uit met de Mexicaanse natuurzeep El Reina del jabon. Dit wordt een prachtige exclusieve lijn natuurzepen. De productie van El Reina de Jabon vindt plaats in Mexico.

The Soap Story

Een unieke zeepwinkel in de Blauwehandstraat te Bergen op Zoom Öeen leuk kinderboekje over the soap story van de SoapQueen in Bergen op Zoom en het Wapen van Aragon.Een soapstory over de Zeepkoningin en Bergen op Zoom. Een uniek kinderboekje met een leuke soap story over Bergen op Zoom en de Zeepkoningin. Laatst zei een klant uit Middelburg dat hij het de moeite vond om zo ver te rijden. HET LEUKSTE ZEEPFEESTJE

Soapstory

Een leuke soapstory over de zeepkoningin in Bergen op Zoom. De titel van deze soapstory over de SoapQueen in Bergen op Zoom is Het Wapen van Aragon, de naam van het pand waarin SoapQueen is gevestigd.

Laatst heeft SoapQueen een kinderfeestje gegeven in Middelburg. Binnenkort geeft SoapQueen een Soap-Party in Oosterhout.to soapy for your party when Iím soapy dancing. DE ALLERLEUKSTE ZEEPFEESTJES.

Delft, Groningen, Tilburg, Scheveningen, Zuid Holland, Noord Holland, Flevoland, Zeeland.

The Soap Shop

SoapQueen the Soap Shop van Bergen op Zoom. The house of soap. The Soap Shop van Bergen op Zoom.

Groothandel zeep

Onze groothandel zeep wordt uitgebreid met een prachtig assortiment natuurzepen. Wij zijn leverancier van exclusieve zepen.

Soorten zeep. Souvenirs bergen op zoom souveniers is eigenlijk zonder e geschreven

leverancierÖ Meer den 300 soorten zeepÖ honing, lavendel, rozen, cocos of kokoszeep, chocoladezeep, appel, citrus, kamille, linde, Calvin Klein zeep, Ultra Violet, mimosa,melk, zeepmelk voor een melkbad, banaan of bananenzeep, kiwi, citroen, limoen, sinaasappelzeep, zonnebloem,merkzeep, kersen, aardbei of aardbeienzeep, tuinman, mannen, scheerzeep, olijfzeep, hennepzeep. De hennepzeep is zeer populair. Abrikozen, zwarte zeep, witte gele groene blauwe, paarse roze zeep. Rode oranje transparante zeep, kruidenzeep,neutrale zeep, geurloze. Bruine. AntibacteriŽle, ontsmettende, verzorgende zeep tegen eczeem en met antischimmel werking.Zeep voor vette en droge huid. Boerenzeep, gladde en grove zepen. Italiaanse, Mexicaanse zeep, Spaanse, Nederlandse, Amerikaanse, Franse, Engelse zeep.

KINDERPARTIJTJES

Wij zijn de uitvinders van de kinderpartijtjes zeep maken. De kinderpartijtjes zeep maken beginnen nu ook op andere plaatsen op te komen. Onze eigen kinderpartijtjes zeepjes maken vinden plaats in Bergen op Zoom.

Onze kinderpartijtjes breiden uit! Roosendaal, Breda, Eindhoven, Tilburg.

Lush

De stijlvolle winkelketen Lush verkoop erg vernieuwende producten van hoogste kwaliteit. De Lush winkels zijn wereldwijd gevestigd in de grotere steden.

Verhuur zeepbellenmachines

Wij verhuren ook zeepbellenmachines. De prijs is 10,00 euro per dag voor de verhuur van de bellenmachines. Breng wat meer sfeer in je feestje of evenement. De zeepbellenmachine een leuk item als aanvulling. De zeepbellenmachines zijn te huur voor 10,00 euro per dag. De bellenblaas machines zijn te huur voor 10,00 euro per dag.

Online zeep bestellen

Voordelig online zeep bestellen via onze site. U geniet van 10% internet korting bij online zeep bestellen. Postorder zeep bij SoapQueen. 10 % korting bij postorder zeep + extra spaarsysteem.

Hotelzeep, Hotelzeepjes of gastenzeepjes.

Wij leveren ook allerhande gastenzeepjes voor hotels en bedrijven. Het logo van uw hotel in een gastenzeep gedrukt. Naam en telefoonnummer van uw hotel of bedrijf in een zeep gedrukt. Geurige en kleurige gastenzeepjes met logo. De hotelzeep is in verschillende geuren en kleuren verkrijgbaar. Nog vele leuke andere ideeŽn met zeep voor hotels. Onze hotelzepen zijn verkrijgbaar met logo of naam. Leuke kleurrijke hotelzeepjes met logo of naam. De hotelzeepjes zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Wij leveren ook hotelzeep of hotelzeepjes met privat label.

De zeepfabriek

Allerlei kwaliteitszepen rechtstreeks van de zeepfabriek. Natuurlijke zeep van uitmuntende kwaliteit aan fabrieksprijzen.

Huidverzorging

De SoapQueen natuurzepen zijn goed voor de verzorging van de huid. Huidverzorging voor droge huid, vette huid, eczeem, geÔrriteerde huid. Onze natuurzeep bevat tal van etherische oliŽn. Naast huidverzorgende werking ook aromatherapie.

Soap Queen

Eigenlijk wordt Soap Queen aan elkaar geschreven. Wij zijn de enige echte Soap Queen. Ons zeepparadijs.

WORKSHOPS als bedrijfsuitje ov verjaardagsfeestje

Het concept van deze workshops zeep maken is afgestemd op groepen van 6 tot 10 personen. SoapQueen organiseerd regelmatig workshops zelf zeep maken waar men zich individueel kan inschrijven. Tijdens deze gezellige workshops leert men verscheidene technieken om zelf zeep te gieten.

Soap Paradise

SoapQueen is een echt Soap Paradise. Het zeepparadijs van Bergen op Zoom. The soapparadise met handgemaakte natuurlijke zepen.

ODOROSO

Het bedrijf Odoroso volgt continu de laatste trends op de markt en aan de hand daarvan zullen zij hun assortiment constant uitbreiden. De doelstelling van Odoroso is om producten op de markt te brengen van een hoge kwaliteit.

OfficiŽle verkooppunten van SQ Natuurzeep

Xelina is het eerste Belgische verkooppunt van de SQ lijn. Xelina is een bijzondere webwinkel in exclusieve natuurzeep.

Soaps. Leverancier van natuurzeep en leuke badartikelen.

Wat is koud bewerkte natuurlijke zeep? Koud bewerkte zeep

De koude bewerking methode om luxueuze zeepproducten te vervaardigen is een traditionele wijze om zeep te maken waarbij verse, speciaal gekozen bloemen- en plantenoliŽn zachtjes verwarmd worden tot hun natuurlijke smeltpunt, waarna ze langzaam vermengd worden met een alkalische oplossing. Wanneer het mengsel dikker wordt en afkoelt, worden pure essentiŽle oliŽn, bloemenextracten en andere weldadige ingrediŽnten toegevoegd om zo tot een eindproduct te komen dat zowel magisch van uitzicht en geur is als zacht voor de huid. Omdat geen bijkomende warmte wordt gebruikt eens de oliŽn gesmolten werden, wordt deze unieke werkwijze ďkoude bewerking procťdťĒ genoemd.

Welke ingrediŽnten bevat natuurlijke zeep?

In onze SQ-natuurzepen worden enkel 100% natuurlijke bloemen- en plantenessences van de hoogste kwaliteit gebruikt. Bij de meeste populaire en bekende, commerciŽle zeepmerken in de wereld gebruikt men daarentegen, zelfs vandaag nog, omwille van de lage kosten dierlijke vetten en toxines, synthetische bewaarmiddelen, geuren, schuimversterkers en kleurmiddelen.

Waarom is ďkoud bewerkteĒ zeep beter dan commerciŽle zeep?

CommerciŽel geperste en glycerine zeep Ė zelfs de duurdere zepen Ė worden vervaardigd door een productiemethode waarbij hoge temperaturen, druk en buitensporige hoeveelheden alkalische oplossing gebruikt worden om de verzepingsreactie van de zeep te versnellen en zo sneller meer zeep te maken. Helaas zijn natuurlijke bloemen- en plantenessences gevoelig voor hitte, licht en andere factoren en worden ze beschadigd wanneer ze aan dit zeer ruwe productieproces worden onderworpen. Het resultaat is dat de actieve, weldadige elementen van elk natuurlijk ingrediŽnt vernietigd worden. Hierdoor verliezen ze net die eigenschappen waarvoor ze in feite gekozen werden.

Het is ook belangrijk om te weten dat commerciŽle zeep gewoonlijk vervaardigd wordt met ingrediŽnten, die kleur- en geurloos gemaakt werden om ze cosmetisch neutraal en aantrekkelijker te maken. Deze ďverfijningĒ neutraliseert echter ook hun weldadige eigenschappen.

De koude bewerking methode om zeep te maken gebruikt lage temperaturen gedurende een korte periode tijdens het procťdť om de verschillende oliŽn tot hun natuurlijk smeltpunt te brengen. Eens dit bereikt is, wordt geen verdere warmte meer toegevoegd om zo de natuurlijke essences toe te laten hun voedende en gezondheidsgerelateerde voordelen te behouden. Bovendien creŽert het koude bewerking procťdť zelf in de zeep een bijproduct, nl. glycerine Ė een vochtinbrenger Ė die vocht helpt aan te trekken naar de huid en bijdraagt tot het zijdeachtige gevoel van onze zeep. CommerciŽle zeep bevat zeer weinig of geen glycerine vermits het vaak geŽxtraheerd wordt en verkocht als additief voor voeding of cosmetica omwille van de hogere verkoopwaarde.

Onze SQ-natuurzeep is ook uniek omdat ze geen vrije alkali en zout bevat...in tegenstelling tot commerciŽle zeep, die doorgaans 0,1% tot 1% bevat Ė een bijkomende reden waarom andere zepen nog steeds de huid uitdrogen. Veel klanten melden ook dat, sinds hun overschakeling op natuurlijke koud bewerkte zeep, hun bestaande huidallergieŽn verdwenen zijn of op zijn minst aanzienlijk verminderd zijn.

Neem het volgende scenario in beschouwing. Je wordt ís morgens wakker en je neemt je favoriete shampoo (vol synthetische geuren, kleur- en bewaarmiddelen en schuimversterkers). Misschien gebruik je ook een conditioner (opnieuw vol synthetische geuren, bewaar- en kleurmiddelen en schuimversterkers). Gebruik je een shower gel om je te wassen? Nog meer synthetisch spul. Zelfs je vertrouwde zeepmerk bevat waarschijnlijk op zijn minst synthetische geur- en kleurmiddelen. Na het douchen voelt je huid misschien een beetje droog aan, dus open je een potje vochtinbrengende crŤme voor lichaam en handen Ė nog meer synthetische geuren en bewaarmiddelen...die op je huid blijven zitten ! GezichtscrŤme, nog meer synthetische stoffen. Parfum, ja zelfs deze bevatten vaak een mix van synthetische geuren. Wanneer je je lichaam dagelijks aan zoín hoeveelheid synthetische, huidirriterende stoffen onderwerpt, is het misschien niet verrassend waarom zoveel mensen over de hele wereld lijden aan een bepaalde graad van huidallergieŽn. En dat is niet alles !! We hebben zelfs niet vermeld wat er op je kleren blijft zitten nadat ze gewassen werden met synthetische detergenten.

Indien je jezelf nog niet verwend hebt met de zachte, crŤmige streling van onze SQ-natuurzeep, nodigen wij je uit om het natuurlijke voordeel zelf te ervaren. Wij zijn er zeker van dat je met ons zal instemmen...er is werkelijk een wereld van verschil!!

Zeeptermen

Grondstoffen om zelf zeep te leren maken.

Wij verkopen verscheidene basisproducten om zeep mee te gieten. Zeepbasis, geurolie, etherische of essentiŽle oliŽn, kleurstoffen van cosmetische kwaliteit.

Geitenmelk zeepbasis, AloŽ Vera zeepbasis, basiszeep om te gieten met Shea butter of Shea boter. Bijenwas Cacaoboter. basis van plantaardige oliŽn, bijenwas, sheanutbutter, cacaoboter, paardenmelk, kruidentincturen, etherische oliŽn en vitamines.

Basis producten kopen bij onze online-zeepwinkel

Zeep & Huid

Wat is de geschiedenis van zeep?
Baden en wassen is hopelijk al zo oud als de mensheid. Wij weten aan de hand van hieroglyfen dat de oude Egyptenaren reeds baadden. De eerste vermelding in de Europese literatuur over baden en wassen dateert van 400 v.Chr. uit een Grieks handschrift. Rond deze tijd is ook de zeep uitgevonden. Volgens een Romeinse legende zouden huisvrouwen bij toeval gemerkt hebben dat zij hun was schoner kregen als zij deze behandelden met een mengsel van dierlijk vet, as en regenwater. (legende over de heuvel Sapo aan de Tiber) Lange tijd werd zeep vervaardigd met as van houtskool totdat laat in de 18e eeuw in Frankrijk voor het eerst alkali in de productie van zeep werd toegepast. Door deze uitvinding werd het mogelijk zeep op grote schaal te produceren: eens luxe product, werd de huidreiniger voor iedereen bereikbaar. In de loop van de 20e eeuw werden nieuwe, synthetische, zepen (detergentia) uitgevonden In de 3e wereld is gewone zeep nog de belangrijkste huidreiniger, maar in het Westen worden steeds meer synthetische Ďzepení toegepast die doorgaans milder zijn voor de huid. Deze synthetische detergentia of Ďsyndetsí zoals natriumcocoyl isethionate en cocoylamidepropyl betaÔne worden algemeen toegepast in allerlei vloeibare zepen en douche-gels.
 
Wat is zeep?
Zeep is, technisch gesproken, een mix van zouten van vetzuren die wordt gemaakt van vetten. De vetten worden behandeld (gehydroliseerd) met een sterk alkalisch product, zoals kaliumhydroxide. Hierdoor ontstaat de klassieke zeep.
 
Hoe werkt zeep?
Door contact met het water komen de zeepmoleculen los die ťťn wateroplosbaar uiteinde hebben, en ťťn vet oplosbaar uiteinde. Hierdoor is zeep in staat een Ďbrugí te vormen tussen water en vet, twee substanties die elkaar normaal gesproken afstoten.
Hierdoor is het mogelijk dat vet en vuil van de opperhuid kunnen worden losgemaakt en worden weggespoeld met het waswater. Vooral bij gebruik van warm water is de ontvetting van de huid optimaal.
 
Wat doet zeep met de huid?
De hoornlaag van de opperhuid bestaat uit een sterke laag hoorncellen (keratinocyten) die bij elkaar gehouden wordt door bepaalde verbindingsstrengen (desmosomen) die ingebed zijn in speciale huidvetten. Dit zijn ceramiden (25-30%), cholesterol (25-30%),
sterol esters (8-10%), vetzuren (10%), squaleen (3%) en triglyceriden (1-2%). Deze huidvetten maken een belangrijk deel uit van de beschermende barriŤrefunctie van de huid.
Behalve ongewenst vet haalt zeep (maar ook de moderne synthetische detergentia) ook een deel van deze essentiŽle beschermende huidvetten weg. Ook oppervlakkige hoorncellen van de hoornlaag kunnen door het verdwijnen van het vet loslaten waardoor de barriŤrefunctie van de huid nog verder wordt aangetast. Door toevoeging van extra voedende oliŽn kan dit worden opgelost. Onder andere bij onze SQ-natuurzepen en de Etno zeep worden deze oliŽn rijkelijk toegevoegd.
 
Wat kan ik het beste gebruiken om mijn huid mee te wassen?
Fabrikanten van huidverzorgingsmiddelen zoeken voortdurend naar nieuwe producten. De nadruk ligt hierbij op cosmetisch prettige producten die de gebruiker een gevoel van welbehagen geven, de huid goed reinigen maar daarbij de beschermende hoornlaag zoveel mogelijk in tact laten. Daarom wordt er veel gesleuteld aan de precieze samenstelling van deze producten,hetgeen heeft geleid tot duidelijk betere producten in vergelijking met 10-15 jaar geleden. Toch zal elk product dat detergentia bevat de huid tot op zekere hoogte ontvetten. Daarom zijn er enkele regels om de huid zo goed mogelijk te beschermen: was de huid niet te vaak. gebruik niet te warm water. gebruik wanneer u de h

Toeristenshop Bergen op Zoom. Naast exclusieve zepen verkopen we ook souvenirs van zeep zoal de krabbezeep of krabbenzeep en de peperbuszeep de geitenzeep wanazeep of wana zeep. Toeristen vinden zeker hun zin als het op souvenirs aan komt. Souvenirs bergen op zoomoet wassen een huidverzorgende crŤme††††††††††††† (body butter of lotion) na het wassen.

 

We hadden reeds mensen voor de workshops zeep maken uit Den Bosch, Breda, Antwerpen, Lelystad, Nijmegen, Eindhoven, Rotterdam, Middelburg, Oosterhout, Vlissingen en ga zo maar door.