Glycerine zeep

Glycerinezeep bevat meer glycerine dan gewone zeep. Glycerinezeep is zacht en kan transparant zijn als ook nog andere stoffen worden toegevoegd. Glycerine heeft als natuurlijke eigenschap dat het een vochtvasthoudend middel is waardoor dit product ideaal te gebruiken is voor zeep en cosmetica. Meer informatie over Glycerine kunt u vinden bij Wikipedia.

Wist u dat de juiste benaming van Glycerine eigenlijk Glycerol is?”

De kant en klare glycerine zepen zijn in meerdere kleuren en gewichten (100 gram, 1,2Kg of zeepbroden) verkrijgbaar. Hierbij moeten we wel meedelen, omdat het een natuurlijk product is, dat de kleuren per productie iets kunnen afwijken. De kleuren die wij onder andere aanbieden zijn:


Turquoise GlycerinezeepFluo roze GlycerinezeepAardbei rood GlycerinezeepAntraciet Glycerinezeep
Appel groen GlycerinezeepBaby poeder wit GlycerinezeepBaby roze GlycerinezeepBronze Glycerinezeep
Klik hier voor het volledige overzicht glycerine zepen.

Glycerine zeep is ook als zweetvrije gietzeep beschikbaar in onze webshop. Deze zeep heeft een lage smelttemperatuur hierdoor is er meer verwerkingstijd dan onze crystal WST basis zeep omdat het minder snel stolt. Deze zeep is ideaal te gebruiken om zeepkettingen en decoratieve zepen te maken.

De gietzeep is verkrijgbaar in 250 gram, 500 gram, 1Kg en 11,5kg verkrijgbaar, alle zeep is in handige transparante boxen verpakt per 250 gram. De gietzepen zijn verkrijgbaar in het wit en als transparant. Met kleurstoffen kan er elk gewenste kleur gecreĆ«erd worden. de kleurstoffen die hiervoor gebruikt kunnen worden zijn tevens bij ons verkrijgbaar: Kleurstof op waterbasis, Piment oplossing en Mica’s.